Je to osm let, co představitel profesora Kardy ze Sněženek a machrů zemřel na výduť aorty. Gregorová je ve vášnivém a velmi bouřlivém vztahu s Koptíkem, s nímž se zasnoubila, ale svatba stále není na pořadu dne, přestože by si to Ondřej přál. V rozhovoru pro web Zulice.cz se však Gregorová nerozpovídala o lásce nové, ale staré, a přesto stále hmatatelné, o té nejintenzivnější, jakou zažila. Fanouškům jejího zesnulého manžela odtajnila, čím ji Radek učaroval.

„Byl muž činu, co se týče života, ale nebyl typ na podnikání. Ve všem mě však podporoval a stál za mnou. A hlavně dokázal jednou větou vrátit na zem, třeba když se nějaký herec v divadle začal chovat nafoukaně a neprofesionálně,“ prozradila režisérka a dramaturgyně. Radek byl podle jejích slov pravý gentleman s valašským srdcem a křehkou duší, který miloval život, ať už mu přinesl cokoliv.

VIDEO: Gottovým zemřela Stella. Rozchod Kamu s přítelem. A Jandovi voda vyplavila penzion!

Video
Video se připravuje ...

Gottovým zemřela Stella. Rozchod Kamu s přítelem. A Jandovi voda vyplavila penzion! Blesk TV

„Byl introvert, musela jsem z něj vždy dolovat, když ho něco trápilo, ale stálo to za to. Je nádherný pocit být milována takovým mužem, jakým byl Radek. Ne, že by mi každý den vyznával lásku, to bych ani nechtěla,“ vysvětlila. Radek jí lásku deklaroval jiným, mnohem melodramatičtějším způsobem. „Jeho největší vyznání bylo: Haninko, já bych bez tebe umřel,“ přiznala dojemná slova Gregorová.

VIDEO: Smutek vdovce Kolomazníka. Další rána a slova o vlastní smrti! A Dádě ochrnula ruka

Video
Video se připravuje ...

Smutek vdovce Kolomazníka. Další rána a slova o vlastní smrti! A Dádě ochrnula ruka 

Fotogalerie
32 fotografií