Na castingu rozplakala Mariána Čekovského (43) a navzdory těžké konkurenci zazářila i v obou finálových kolech. K vítězství to ale nestačilo, milionovou výhru si odnesla devatenáctiletá Barbora Piešová. Mladé dívce stříbrná medaile nevadí, naopak je ráda, že se dostala tak daleko – SuperStar není první soutěží, které se účastnila.

„Byla jsem tady na Slovensku, když jsem zkoušela Česko Slovensko má talent, ale to jsem byla ještě velmi mladá a nebyla jsem tak vyzpívaná,“ práskla na sebe deníku Nový čas. Své štěstí zkoušela i v rodném Španělsku, kde o její talent paradoxně vůbec nestáli.

 „Zkoušela jsem spoustu soutěží ve Španělsku, ale tam to bylo o něčem jiném. Myslela jsem si, že je to o zpěvu, ale tam byl jiný problém, a to, že jsem cizinka. Už na castingu jsem cítila, že tam nejsem vítaná,“ prozradila zpěvačka, která většinu svého života tráví ve slunné Malaze. Teď by ale své působiště chtěla změnit na Slovensko.

Sotva se rozhodlo o nové SuperStar, přistálo Dianě na stole několik zajímavých pracovních nabídek.  Její hlas je totiž unikátní i bez titulu vítězky. „Rýsuje se už něco, dostala jsem nějaké nabídky, ale ještě je brzo o tom mluvit a nechci to zakřiknout. Až se něco rozběhne, tak bych se určitě chtěla přestěhovat, protože se tomu chci věnovat a živit se tím. Hudbou a zpěvem,“ řekla Kovaľová. Ostatně na Slovensku má většinu rodinných příslušníků, krajina pro ni, ač se zde nenarodila, není vůbec neznámá. „Minimálně celé léto budeme na Slovensku. Velmi se těším, neboť ho miluji,“ netajila svůj vztah k zemi.

Fotogalerie
35 fotografií