S velkým potěšením pozorujeme, jak se základna odběratelů Premium obsahu rozrůstá. Jako poděkování za důvěru, kterou v nás vkládáte při čtení exkluzivních článků, teď pro Vás předplatitele spouštíme program speciálních Premium odměn. Každý měsíc na Váš profil připíšeme unikátní odměnu v podobě slevy na produkt nebo službu jednoho z našich partnerů. Využít ji budete moci vždy po celý měsíc. 

Odměnu najde ve svém profilu každý uživatel Blesk Premium a Premium Plus. 

Uživatelé, kteří si předplatné pořídili v mobilní aplikaci (Google Play nebo Appstore) se pro využití odměny musí přihlásit a odměnu si vybrat v profilu na webu. 

V říjnu na vás čeká sleva 30 % na nákup zboží značky Adidas a volné vstupenky do zábavních parků Toboga.

Nemáte ještě předplatné Blesk Premium? Není nic jednoduššího – objednávejte zde.

Odměny pro Blesk Premium na říjen:

Adidas až 30 % sleva

Získejte slevu na zboží adidas až 30%!

Při nákupu přes aplikaci adidas můžete získat 30% slevu na nezlevněné zboží a 20% slevu na outlet. Při nákupu přes e-shop adidas.cz můžete získat 30% slevu na nezlevněné zboží.

Slevu využijte na adidas.cz nebo v aplikaci adidas.

Slevový kód s můžete vygenerovat 1x týdně.

*Jedná se o nabídku učiněnou výhradně online a časově omezenou do 31/07/2021 včetně. Kód voucheru je platný pro jednorázové použití, a to pouze pro objednávky učiněné na adidas.cz (na webové stránce a/nebo v aplikaci). Nabídka nezahrnuje náklady na doručení, není platná pro předchozí nákupy a nelze ji kombinovat s jinými propagačními akcemi a slevami. Je možné, že se použijí i další výjimky; v takovém případě budou jako takové označeny na adidas.cz. V případě vrácení zboží nebo zrušení objednávky se seznamte s oddílem „Returning“ (Vrácení zboží) v sekci podpory (Support Section) na http://www.adidas.cz/pomoc  

TOBOGA - zábavní indoorparky a restaurace

Získejte dětskou vstupenku v hodnotě až 349 Kč. 

Platnost kódu (vstupenky): do 16. 6. 2022

Postup k uplatnění slevy: "Kód na dětskou vstupenku uplatníte na recepci při vstupu do libovolného parku Toboga."  

Více o zábavních parcích TOBOGA najdete zde.