Představitelka Gábiny Pumrové z nekonečného seriálu Ulice čeká druhé dítě, což sice Blesku přiznala loni na podzim, ale detaily si nechávala pro sebe. Nyní však na sociální síti ukázala fotku svého bříška a zdá se, že do porodu už není zas tak daleko.

„Jen ta žáha, bez jedlý sody ani ránu. Už nebudu žrát kýbl tý nejskvělejší zmrzliny na světě před tím, než jdu spát, slibuju,“ napsala na instagram Krejčíková ke snímku, kde je v zrcadle vidět její již poměrně výrazné bříško. 

V požehnaném stavu se jí tak očividně jisté drobné zdravotní problémy nevyhýbají. „Pro netěhotné doporučuju na žáhu čerstvou mátu, požvýkat a klidně sníst. V těhotenství s ní opatrně,“ poradila Anetě jedna fanynka a nad jejím příspěvkem se pak rozplývala i novopečená maminka Berenika Kohoutová (29), která porodila na Valentýna.

Bývalá hvězda Ulice už má s partnerem Ondřejem synka Bena, jehož přivedla na svět v létě 2018. Teď je takzvaně »v tom« už podruhé, podobně jako její kolegyně Andrea Kerestešová Růžičková (35) či Marie Doležalová (33), které rovněž čekají druhé potomky. Stejné štěstí potkalo i moderátorku Gábinu Laškovou.

VIDEO: Hvězda Ulice Krejčíková je podruhé těhotná: Neplánovali jsme to, přiznala.

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Ulice Krejčíková je podruhé těhotná: Neplánovali jsme to, přiznala. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
57 fotografií