„Tak se zase (chvilku byla pauza) zjevuje podvodná reklama na nějaké podivné hubnutí, kde použili mou fotku,“ zlobí se Lucie na facebooku, která s podobným problémem bojuje již delší dobu.

Vzhledem k tomu, že má velkou fanouškovskou základnu, jistě se její známé tváře a jména někdo chytil a uvěřil, že díky speciálnímu přípravku také zhubne. Přitom při pohledu na Vondráčkovou je jasné, že za svou postavu vděčí z velké části i genům, jelikož nikdy s přebytečnými kily nezápasila.

Ona sama nyní navíc všechny varuje, že podobné reklamy jsou lživé. „Je to samozřejmě nesmysl... Jediné, co funguje, je dost pohybu a zdravý jídelníček... Žádné zázraky, žádné zkratky, žádné speciální přípravky,“ vysvětluje zpěvačka a dvojnásobná maminka.

„Prostě makat a nejíst blbosti,“ doplnila a popřála svým příznivcům prostřednictvím sociální síti hezkou sobotu. „Nevěřte, prosím, hubnoucím nesmyslům. Ať už je tam fotka kohokoli,“ dodala ještě bývalá žena hokejisty Tomáše Plekance (37), který nyní žije s tenistkou Lucií Šafářovou (32). Ta mu v prosinci roku 2019 porodila dceru Leontýnku.

VIDEO: Velký návrat? Vondráčková promluvila o životě po rozvodu s Plekancem!

Video
Video se připravuje ...

Velký návrat? Vondráčková promluvila o životě po rozvodu s Plekancem! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
58 fotografií