Když ženě vyroste zadek, obvykle z toho moc velkou radost nemá. Naopak je to u Hanky Mašlíkové, která se sama intenzivně snaží o to, aby její hýždě byly větší, než jaké jí nadělila sama příroda. On je totiž rozdíl, když vyrostou křivky, které jsou plné tuku, a ty, jež tvoří svalová hmota.

Druhá varianta je pochopitelně právě i moderátorčin případ! Sexy pevné tělo je pro „Mašli“ evidentně důležité. Proč by také ne. Nejen, že má dobrý pocit sama ze sebe, ale také sklízí slova obdivu od svých fanoušků, kterých má na instagramu už více než sto tisíc. „To je zadek! Louskat ořechy byste jím mohla, jak je pevný,“ zní v různých obměnách celá řada komentářů. „Luxusní prdka! Bez práce nejsou koláče a pěkný zadečky,“ komentuje Hančiny vyrýsované křivky jedna z žen.

Sama Mašlíková si je však vědoma, že nebýt jejího manžela Andrého, který je bývalým zápasníkem MMA, a tudíž je pro něj pohyb a fitness stejně tak důležitý, nebyla by dnes až v tak vynikající formě. „Byl to on, kdo mě kolem cvičení vše naučil. Myslím si, že jsem ani nemohla mít lepšího učitele. Tím nejdůležitějším a nejcennějším, co mi předal, byla správná technika, která je pro Andrého vždy na prvním místě...,“ přiznává Hanka u fotky ze společného tréninku, na které nelze z profilu přehlédnout její svalnaté pozadí.

VIDEO: Hana Mašlíková vzala syna do společnosti: A to neměla dělat! 

Video
Video se připravuje ...

Hana Mašlíková vzala syna do společnosti: A to neměla dělat! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
47 fotografií