Stejně jako o Vánocích, tak ani poslední den v roce 2019 české celebrity nezapomněly na své věrné fanoušky a poslední den v roce popřály všem nejen všechno nejlepší do roku 2020, ale také se pochlubily, jak samy slavily Silvestra.

Takhle nějak bych si představovala rok 2020. Všem krásnej novej rok," připsala k fotce z bazénu zpěvačka Martina Pártlová (40), která se hned po svátcích sbalila a odletěla do Thajska. A tady i o pár hodin dříve přivítá Nový rok. 

V bikinách strávila poslední den v roce i misska z děcáku Veronika Kašáková (30). Té se už před časem zalíbilo na Bali, a tak se tam vydala. Jestli i se svým staronovým přítelem Milanem nebo sama, zatím neprozradila. 

Na hory se naopak vydalo hned několik celebrit, ale třeba Lucie Borhyová se musela už 30. prosince vrátit do Prahy, protože společně s Reyem Korantengem (45) měli na Silvestra službu coby moderátoři zpráv na Nově. Jak je již mnohaletou tradicí, tak Televizní noviny v poslední den roku byly spíš uvolněné a humorné, diváci se mohli převážně zasmát zkaženým stand-upů, redaktorů a moderátorů z celé televize.

Na hory do slovenských Tater vyrazila i Lucie Bílá (53) spolu s partnerem Radkem Filipi (36). Krátce po silvestrovské půlnoci zveřejnila na svém profilu až nečekaně svůdné selfie z postele, u kterého sice slovy šetřila, obsahovaly však patřičnou symboliku. „1.1 1:11 ❤️ těším se na tento rok...2020.“

Novoroční pozdrav z hor poslala i herečka Jitka Čvančarová (41). „Myslím na vás, kéž je vám dobře na duši! přeji nám všem nezlomnou sílu, lásku smíření, dostatek nadhledu i humoru, dobré vztahy, blízkost srdečného, přátelského objetí a neztratit schopnost vidět světlo. S láskou vaše Jit.“

Modelka Agáta Prachařová (34) s dětmi Kryšpínem (8) a Miou (2) vyrazila na jejich chalupu do Orlických hor. Společnost jim dělala její matka, herečka Veronika Žilková (58) s dcerou Kordulou (14). 

Přeji Vám všem, ať Vám v roce 2020 nasněží kopec zdraví, štěstí a lásky!“ vinšuje z hor také moderátorka Petra Svoboda (37), která je momentálně na mateřské dovolené. 

Na horách je i Libor Bouček (39) s manželkou Gabrielou (27) a společnost jim dělá Jakub Prachař (36). 

Muzikant Marek Ztracený (34) s přítelkyní Marcelou a synem Markem zůstali doma na Šumavě. „Tak vám všem přejeme od nás ze Šumavy KRÁSNÝ NOVÝ ROK 2020!! 2019 byl krásnej a 2020 bude ještě lepší. Vaši šťastní. Ztracení,“ okomentoval zasněžený snímek Marek. 

Užít si konec roku na sněhu měla v plánu herečka Sabina Laurinová s dcerou Valentýnou. Ale počasí jim nepřálo. „Hlavně, že sebou máme lyže, plný auto teplého oblečení, funkční prádlo, čepice, šály, troje rukavice... A ono nic. Nejezdí vleky, nezasněžujou. Ať žije jaro!“ okomentovala společnou fotku s mamkou Valentýna Vojtková, jejímž tátou je rocker Pepa Vojtek

Za velkou louži odletěl hvězdný kuchař Emanuel Ridi (46). Ten i s novou přítelkyní oslavil příchod nového roku s přáteli v Miami v čele se sexy moderátorkou Zuzanou Belohorcovou (43) a jejím manželem Vlastou Hájkem. Zatímco Češi si venku připíjeli zahalení do tlustých péřových bund, u nich se Silvestr slavil v plavkách s drinkem na pláži. „Chtěli jsme vám popřát všechno nejlepší do nového roku 2020 a věříme, že rok 2020 bude lepší, než ten předtím,“ vzkázala fanouškům vnadná moderátorka.

S přáním do nového roku a s fotkou ze zámku přispěchal i exmilenec Ivety Bartošové (✝48), hrabě Domenico Martucci (43).  „Dovolte mi popřát s maminkou a manželkou šťastný Nový rok. Hlavně těm, kteří se starají o děti, vnoučata, partnery a nedostanou plat a žádné poděkování. Vy jste náš maják v bouřlivém moři života. Vy jste tichými hrdiny, kteří každý den vylepšují naši společnost. Pro vás jdou tento rok mé myšlenky, má poděkování a nejupřímnější přání šťastného Nového roku, s láskou v srdci,“ přeje Domenico. 

To bývalý porotce MasterChef Česko a známý šéfkuchař Marek Raditsch (44) trávil stejně jako každý jiný den Silvestra v kuchyni. Práce je nejen zdrojem obživy, ale také jeho vášní, což jeho půvabná manželka Tereza (28) respektuje. Poslední hodiny roku 2019 si užila převážně ve společnosti jejich dvouleté dcerky Vanessky. „Za svůj život jsem vyrazila možná tak 1-2 krát z domova, co si pamatuju, vždycky jsem radši byla doma, koukala na tv a cpala se vším možným. Stejně tak tomu bude i dnes večer, až Vanessku uložím. Zapnu si nějakou pěknou estrádu, na stůl nandám všechno z lednice, abych se nemusela pak už zvedat, uvařím si čaj a budu čekat na manžílka, jestli stihne být z práce doma do půlnoci, loni to stihl doslova za 10 dvanáct 😁 Ráda bych Vám do roku 2020 popřála zdraví, nic důležitějšího totiž není,“ napsala v úterý odpoledne paní Raditsch na instagram k rodinné fotce z Jiřího náměstí své plány na poslední večer v roce.

To finalistka poslední řady taneční soutěže StarDance a spisovatelka Radka Třeštíková (38) odletěla v posledních hodinách roku 2019 společně s manželem Tomášem a jejich dvěmi dětmi za hranice. Místo dojímání se a tradiční rekapitulací událostí posledního roku a přání do toho následujícího se však pozastavila nad sebeprezentací a smýšlením ostatních celebrit působících na instagramu.

„Tak jsem si projela ten silvestrovskej insta a zjistila jsem, že je z nějakého důvodu důležité pořídit si s někým stejné pyžamo a postavit se k vánočnímu stromečku, a že by bylo dobré příští rok neřešit kraviny, to radí všichni, dokonce i ti ve stejných pyžamech,“ okomentovala s nadsázkou a humorem sobě vlastním spisovatelka silvestrovský svět instagramu.

„Krásný Nový rok! Poděkujme 2019 a přivítejme 2020. Všem přeji, aby se Vám splnilo vše, co si přejete. Buďme šťastný a přejme jeden druhému. Život je krátký, nekažme si ho závistí, zlem, pomluvou nebo negací. Odpouštěj, miluj, věř a nikdy nic nevzdávej. Bůh nás ochraňuj a užívejme si každé chvíle, protože...... ty největší příběhy si píšeme sami 😀😀😀 mám vás rád!“ vzkázal fanouškům hokejista Jaromír Jágr (47).

VIDEO: Lucie Borhyová poprvé přiznala: Společné bydlení s milencem a třetí dítě! 

Video
Video se připravuje ...

Lucie Borhyová poprvé přiznala: Společné bydlení s milencem a třetí dítě! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
25 fotografií