„Leontýnka – už potřetí a stejně krásný pocit. Vítej v naší rodině!😘❤️ #matyáš #adam #leontýnka #rocky🐶#rodina,“ oznámil Tomáš Plekanec na instagramu radostnou novinu. A ve stejný okamžik se snímkem potvrzujícím narození dcerky Leontýnky pochlubila i novopečená máma Lucie Šafářová. „Není nic krásnějšího než se poprvé probudit jako maminka... Vítej v naší rodině, Leontýnko.“

A mnohé jistě napadlo, co na to asi říká již bývalá manželka Tomáše Plekance Lucie Vondráčková, která před časem Blesku přiznala, že před několika lety čekala s hokejistou holčičku, kterou naneštěstí potratila v šestém měsíci těhotenství... První reakce zpěvačky je tady!

Vypadá to, že Lucie nepatří k těm ublíženým ženám, které by se nedokázaly odpoutat od minulosti a svému bývalému choti nepřát rodinné štěstí jinde. „Hodně zdraví a štěstí nové sestřičce přejí brácha Adam, Maty a Lucka #healthy #lucky #baby,“ napsala na instagram vyrovnaná Vondráčková a k překvapivě milému blahopřání přidala fotku jejích a Plekancových dvou synů, jak krmí u řeky labutě.

VIDEO: Šokující přiznání Lucie Vondráčkové: Třetí těhotenství s Plekancem!

Video
Video se připravuje ...

Šokující přiznání Lucie Vondráčkové: Třetí těhotenství s Plekancem! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
35 fotografií