Zatímco Jakub Prachař je už několik měsíců zamilovaný do topmodelky Denisy Dvořákové  (28), Agáta Prachařová to horko těžko zvládá a neustále své kroky před rozvodem, které hraničí s chováním náctileté dívenky, umísťuje na sociální síť.

Před časem si na seznamce našla kluka, makléře Zdeňka Turka. Sice o něm nechtěla moc prozradit, ale netrvalo dlouho a Agáta se pochlubila líbající fotkou. 

Někdy je něco jasného od prvního pohledu...“ okomentovala snímek modelka, která má v merku i společnou dovolenou. „Mám tady někoho, kdo umí udělat pobyt na míru?“ ptala se své instagramové rodiny Prachařová a přidala stažené fotky z exotických rájů. Ostatně Jakuba si už ostentativně »smazala« i ze života, když si vytetované K na ruce nechala předělat na kosočtverec.

A aby toho nebylo málo, nezůstal pozadu ani Jakub a do své brzy již bývalé ženy si rýpl ve společném rozhovoru s kolegy a kamarády z uskupení Tros Diskotékos. „Zjistil jsem, že je taková rozvodovost, že budu hrát na rozvodech. Nebudu mít svatební kapelu, ale rozvodovou,“ napadlo totiž Vojtu Dyka (34) a toho se Prachař okamžitě chytil. 

„Poslouchej, já tě zaměstnám, pojď si to na mě vyzkoušet. Jdu do rozvodu. Jdu do toho. To jinak nešlo,“ plácl v rozhovoru pro TopStar, zřejmě už v dost podroušeném stavu. Nebo přinejmenším veselý z vystoupení. „Budeš mě pást?“ smál se Vojta, ale Kuba se nedal. „Vyzkoušej to u mě! Seš kámoš, zadáčo to uděláš, ne?“ přemlouval a herec a zpěvák mu to slíbil, ale dodal: „Rád to udělám, ale nerad si z toho dělám legraci.“ Zřejmě proto, že se sám nedávno oženil s Tatianou Vilhelmovou (41), a tak mu rozchody a rozvody zas tak vtipné nepřipadají.

VIDEO: Jak bude Jakub Prachař trávit Vánoce? Ironický vzkaz Agátě!

Video
Video se připravuje ...

Jak bude Jakub Prachař trávit Vánoce? Ironický vzkaz Agátě! Kateřina Štíchová

Fotogalerie
28 fotografií