Ani po překročení obávané padesátky neusíná fitness guru Hanka Kynychová na vavřínech. Stále se udržuje fit, a tak svoji vysportovanou figuru dá sem tam mileráda na odiv. Stejně jako nyní.

Atraktivní brunetka se rozhodla, že si rozšíří své sportovní obzory. „Dneska bylo tak krásně, že jsem se při učení na snowboardu stihla i opálit,“ napsala Hanka k fotce, na které stojí k hledáčku fotoaparátu šikmo zády s roztaženýma rukama, aby bylo vidět, jak poctivě trénuje balanc na prkně.

Mnohem více však fanoušky zaujal její způsob údajného opalování. Cvičitelka se totiž na sníh vybavila poctivými oteplováky, nicméně vrchní část někde nechala, a to dokonce i s podprsenkou. Je to tak za poslední měsíce v pořadí již několikátý snímek na jejím profilu, kde se takhle odvážně vystavila. Ze strany nelze přehlédnout i decentně vykukující oblé poprsí, což její sledující evidentně poměrně dost rozhodilo. Tedy některé...

„Hanko, Hanko. Přijde mi, že jste s přibývajícím věkem ztratila soudnost,“ komentovala otevřeně fotku jedna ze sledujících. „Hanku jsem začala nedávno sledovat, pamatuju si ji z dětství. Ale tohle je už asi druhá fotka v takovém stylu, to fakt nemá zapotřebí. Je to vynucené a nehodí se to k Vám, fakt mějte soudnost,“ přitakává další fanynka.

„Vypadá to šíleně... Kila navíc jsou vidět. Ale tady je názornej příklad, jak člověk dokáže hluboko klesnout za sledovanost na IG,“ kritizuje Kynychovou jeden ze sledujících.

Hanka si ale patrně z komentářů nic nedělá a nereaguje na ně, zřejmě si sama dobře uvědomuje, že velmi často se ze strany internetových kritiků nejedná o nic jiného než prachobyčejnou závist.

VIDEO: Cvičitelka Hanka Kynychová neměla co na sebe, tak si navrhla vlastní a sexy modely! 

Video
Video se připravuje ...

Cvičitelka Hanka Kynychová neměla co na sebe, tak si navrhla vlastní a sexy modely! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
40 fotografií