„Herec Oldřich Vízner před chvílí spadl z jeviště v Divadle Gong,“ informovala v sobotu 9. listopadu v půl desáté večer TV Prima prostřednictvím facebookového profilu pořadu TopStar.

Ve stejném příspěvku zazněla ještě informace, že pro představitele legendárního Saturnina přijela sanitka. K incidentu mělo dojít během představení Římské noci, v němž Vízner hraje společně se Simonou Stašovou (64). Nejprve ale nebylo vůbec jasné, zda herec představení dohraje a v jakém stavu vlastně je.

Vše ale pomohla na sociální síti osvětlit svědkyně celé události, jedna z divaček, která byla sama děním dost šokovaná. „Spadnul na mě. Seděla jsem v první řadě,“ líčila v komentáři paní Eva a popsala, co se přesně stalo: „Byla tma a on neviděl a šlápl do prázdna, byla to rána, v první chvíli jsem si myslela, že to je součást představení a že mám zlomenou nohu.“

Následně se muselo představení zastavit. „Bylo to děsivý,“ říká divačka, která na vlastní kůži poznala, jak je někdy nebezpečné sedat si do první řady. „Ale po asi 40 minutách se vrátil na jeviště a dohrál. Je to borec. Klobouček dolů,“ doplnila s tím, že ona je v pořádku a doufá, že i Oldřichovi nakonec nic není. Představení se jí líbilo, ale je jasné, že si z něj odnesla dost nevšední zážitek. „Já se teda klepu ještě teď,“ dodala se smíchem.

VIDEO: Vždy plachý Oldřich Vízner odhalil soukromí! Jak bydlí? To budete koukat!

Video
Video se připravuje ...

Vždy plachý Oldřich Vízner odhalil soukromí! Jak bydlí? To budete koukat! TV Barrandov

Fotogalerie
30 fotografií