Ezoterické stvoření Helena Houdová dokáže vždycky něčím překvapit. Naposledy to bylo prohlášením, že jí fluoridové tablety, co snědla v dětství, zatemnily třetí oko, a tak přišla o své nadpřirozené schopnosti, předtím se nechala slyšet, že se dala na dráhu sexkoučingu, jelikož její dítko náhodou narazilo na porno, a jindy zase šokuje tvrzením, že měla těžký porod, a proto se v ní kumulovala zlost, která jednoho dne vytryskla na povrch jako vztek na ono dítko již plenkám odrostlé. Je to zkrátka žena v mnoha ohledech fascinující.

Nyní vyměnila Austrálii, Ameriku a Kolumbii, kde pobývala předtím, za Bali, a jak se zdá, zcela se tam našla. „Prostě sem patřím. Mezi zlatý dveře a Shivu s rohama, mezi peříčka a batikovaný šaty, mezi lidi, kteří si cení svobody víc než pohodlí, mezi květiny a rýžová pole, mezi úsměvy místních a poznávání těch, co přicházejí z daleka, mezi vůně tyčinek a smrady z pálení všeho, mezi mangovníky a papáje,“ svěřila se na instagramu plzeňská rodačka, z níž se po rozvodu s nevěrným manželem stala samozvaná spirituální kněžka. „Mezi moje,“ dodala.

U dalšího příspěvku, kde se bezstarostně prochází nádherně rozkvetlou krajinou, zase připsala „sním si svůj život a tvořím ho do reality“. Patrně si příliš neuvědomuje, že onen snový život si může dovolit jenom někdo, kdo, tak jako ona, s bohatým podnikatelem Omarem Amatem (47) zplodil tři potomky, tedy syny Dariena (11) a Daveeda (8) a dcerku Deiu (6). Není pochyb o tom, že na ně bude bývalá modelka brát nemalé alimenty, díky nimž si může dovolit cestování po celém světě a absenci školní docházky svých dětí. Místo toho se všichni tři potomci učí formou domácího vzdělávání…

VIDEO: Modelka Helena Houdová: Už rok na sobě neměla make-up! A své děti nenechá očkovat!

Video
Video se připravuje ...

Modelka Helena Houdová: Už rok na sobě neměla make-up! A své děti nenechá očkovat! Blesk TV

Fotogalerie
59 fotografií