Manžela a otce svých dětí našla česká topmodelka Pavlína Pořízková. „Ric se doma zotavoval velmi dobře po operaci. Naši dva synové, Jonathan a Oliver, a já jsme se postarali, že byl v pohodlí, objednali jsme jídlo a společně sledovali TV. Když jsem mu v neděli ráno přinesla kávu, zjistila jsem, že ještě spí. Sáhla jsem mu na tvář, abych ho probudila. Teprve poté jsem si uvědomila, že v noci mírumilovně odešel,“ popsala Pořízková na svém instagramu smutný okamžik, kdy zjistila, že láska jejího života navždy odešla.

O pár hodin později byly zveřejněny výsledky pitvy. Agentura AP s odvoláním na soudního lékaře uvedla, že Ric Ocasek zemřel v důsledku srdeční choroby, kterou umocnila rozedma plic. Modelka má však nyní oporu nejen v novém partnerovi, scenáristovi a spisovateli Edu Solomonovi (59), ale také v řadách mnoha známých osobností.

„Pavlíno, posílám lásku tobě a tvé rodině. Moc mě mrzí zpráva o Ricově smrti. RIP Ric,“ napsala pod zpověď Pořízkové letitá kamarádka z branže Eva Herzigová (46). „Tak moc mě mrzí vaše obrovská ztráta. Modlím se za vás všechny,“ vyjádřila se žijící legenda amerického modelingu Cindy Crawford (53).

„Tak mě to mrzí,“ vyjádřila smutek americká pěvecká hvězda Michelle Visage (50). „Posílám lásku, Pavlíno. Tu největší. Byl to tak úžasný muž...,“ vzkázala české topmodelce rocková hvězda Courtney Love (55), kterou proslavil především vztah se zpěvákem Kurtem Cobainem (†27) a drogové eskapády. „Myslím na tebe a tvoji rodinu,“ vyjádřila soustrast i mladičká modelka Brooks Nader (23).

VIDEO: Pavlína Pořízková: Pro krásu musím tvrdě dřít

Video
Video se připravuje ...

Pavlína Pořízková: Pro krásu musím tvrdě dřít Jan Búda

Fotogalerie
41 fotografií