Když se řekne porod, většině žen se udělá tak trochu úzko při představě bolesti, kterou každá nastávající matka musí vydržet, aby přivedla na svět to největší životní štěstí. Muzikálová a seriálová hvězda Míša Tomešová má ale tohle nastavené trochu jinak. Zvláště u druhého porodu se vůbec netajila s tím, že se na něj opravdu těší. Ještě před ním navštěvovala kurzy takzvaného hypnoporodu, které jí prý pomohly úplně bez jakýchkoli problémů přivést syna Jonáška na svět takřka rychlostí blesku.

Krátce po porodu udělala Míša na instagramu živý stream, kde popsala, jak konkrétně vypadal její porod inspirovaný speciálními kurzy. „Intuitivně jsem si lehla na bok, protože už jsem nechtěla rodit klasicky na koze s roztaženýma nohama. Když se totiž rodí takhle normálně, tak jsem zjistila, že si přilehnete kostrč, která tam vlastně tomu miminku překáží a pak dochází k natržení a to miminko se nedostane ven tak lehce,“ prozradila herečka, která tak možná přivedla mnoho budoucích matek k myšlence také vyzkoušet tuhle rodící techniku.

Rok se s rokem sešel a malý Jonáš oslavil v pondělí 19. srpna své vůbec první narozeniny. A herečka stále s láskou vzpomíná i na zmiňovaný porod. „Před rokem jsem zažila, jaký to je mít opravdu krásnej, klidnej a vysmátej porod. A v tomhle duchu už rok jdeš naším životem. To, jak neskutečně rychle to uteklo a nevím jak, snad ani nemusím psát. Miluju Tě, náš malý vysmátý buddho!“ věnovala Míša na instagramu Jonáškovi tento dojemný vzkaz. 

„Děkuju za Tvůj klid, Tvoji moudrost a nadhled. Už vím, že se láska s každým miminkem násobí. Děkuju, že sis mě vybral, je mi ctí být Ti mámou,“ zakončila herečka těmito slovy vzpomínku a zároveň poděkování svému synovi.

VIDEO: Muzikáloví manželé Tomešovi nazí na jevišti! Vadí Míše, že všichni vidí Romanův penis?

Video
Video se připravuje ...

Muzikáloví manželé Tomešovi nazí na jevišti! Vadí Míše, že všichni vidí Romanův penis? David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
23 fotografií