Krásná brunetka se přitom dvojnásobnou maminkou stala již na konci června. Všechno si ale nějakou dobu ještě nechávala pro sebe. „Bylo to nečekaně dříve, Karolínka přišla na svět zhruba šest týdnů před termínem,“ přiznala pro TV Nova Czadernová

Ta měla o svou novorozenou holčičku nejprve trochu strach. „Karolínku převezli na JIPku, já jsem zůstala po operaci na rizikovém oddělení. Asi po týdnu jsme přešly na společný pokoj na JSP (jednotku specializované péče), kde jsme byly další týden,“ vylíčila chvíle hrůzy. 

Naštěstí jsou maminka i dcera už v pořádku. „Tímto bych chtěla z celého srdce poděkovat lékařům a sestřičkám z neonatologického oddělení nemocnice v Motole. Všichni nám svým klidným a přátelským přístupem dodávali sílu a pozitivní myšlení,“ vzdala hold personálu nemocnice Renata, která na Nově ještě donedávna uváděla zprávy po boku Petra Suchoně (35). Když ale nastoupila na mateřskou, nahradila ji ve vysílání blondýnka Iveta Lutovská Vítová (36). Ta měla premiéru na začátku července. 

Ještě nějakou dobu ale pravděpodobně za kolegyni zaskočí. Jelikož Czadernová, která je II. vicemiss České republiky z roku 2006, má teď úplně jiné a příjemnější starosti. Z porodnice už ji propustili, a tak s partnerem Michaelem malou Karolínku představili starší sestře Adélce (2). „Všichni tři ji milujeme nadevše. Spolu s Adélkou je pro mě a partnera tím nejdůležitějším a nejkrásnějším, co v životě máme,“ dodala moderátorka šťastně. 

VIDEO: Z Novy odchází Czadernová! Rozplakala se v přímém přenosu!

Video
Video se připravuje ...

Z Novy odchází Czadernová! Rozplakala se v přímém přenosu! 

Fotogalerie
39 fotografií