Hříšná kráska Kateřina Provazníková se proslavila tím, že v době, kdy oficiálně randila s hokejistou Dominikem Rudlem (23), zahnula mu se slavným kladenským útočníkem Jaromírem Jágrem. „Život s hokejistou je nejkrásnější, ale i nejtěžší,“ nechala se tehdy Katka slyšet, krátce předtím, než Rudla vyměnila za fotbalistu Patrizia Stronatiho (24). A i ten je dnes už minulostí!

Podle magazínu Rytmus života se jí podařilo obloudit další „kopačku“, sympatického Filipa Nováka (29), což je fotbalový obránce a reprezentant působící od ledna 2018 v tureckém Trabzonsporu. Jeho na první pohled běžné jméno skrývá zajímavé kořeny: Jeho dědečkem byl totiž známý zpěvák a skladatel Pavel Novák (†64), interpret písní Vyznání, Malinká či Chci zapomenout, který v roce 2009 zemřel na rakovinu prostaty. A jeho tatínkem je pak zpěvák Pavel Novák mladší (55).

Pohledný Filip dříve mimochodem chodil s Misskou Nikolou Buranskou (27). „Chodili spolu sedm let, jenže Nikola pak někde na nějaké párty potkala hokejistu Jakuba Voráčka, se kterým měla úlet. Filip nasazené parohy nevydýchal a následoval rychlý rozchod,“ prozradil prý Rytmu života dobře informovaný zdroj. Nechal se tedy zlákat do osidel dlouhovlasé brunetky Provazníkové, instagramová modelka však podle všeho nebude patřit mezi nejbystřejší. „Letos se jí podařilo odmaturovat. Sice asi až napotřetí, ale podařilo,“ prozradil zdroj.

„Provazníková pochází z celkem bohaté rodiny, takže je zvyklá na jistý standard. Ten jí naštěstí Filip může dopřát, protože je v Trabzonsporu opravdová hvězda a je velmi dobře placen,“ pokračuje tajný informátor, který ovšem nechápe, co fotbalista na nezbedné Kateřině může vidět. „Ona bude asi strašně dobrá v posteli, protože jinak si lze jen těžko představit, čím mohla Filipa uhranout. Fotky na instagramu totiž dost zkreslují a moc neodpovídají realitě…“

VIDEO: Jaromír Jágr: Upřímně promluvil o rozchodu s Veronikou!

Video
Video se připravuje ...

Jaromír Jágr: Upřímně promluvil o rozchodu s Veronikou! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
38 fotografií