Loni na konci září Týnuš Třešničková s přítelem Viktorem odletěla na pár týdnů do Turecka a ani v tom nejhorším snu by ji nenapadlo, jak krutou partii pro ni má osud připravenou. Právě dnes zveřejnila po 10 měsících video, kde objasňuje, co přesně se v baru stalo, proč nastal výbuch, kdo ji uhasil, když hořela, a na rovinu řekla, které části těla jí oheň poškodil a v jaké míře. Před kamerou byla v krátkém rukávu a odhalila tak zčásti své popáleniny, jak dokumentují fotky v galerii tohoto článku.

„Snila jsem o Kappadokii, kde každé ráno mezi skalami létají horkovzdušné balony. Ale z Prahy tam nic přímo nelétá, tak jsme přiletěli do Instanbulu a druhý den jsme měli přeletět do Kappadokie, kde jsme celý den měli průvodkyni a ta nás prováděla po nejzajímavějších místech. Večer jsme byli na hotelu, a jelikož jsme byli unavení z celodenního chození, nikam se nám nechtělo, ale měli jsme rezervaci v restauraci Nusret, tak jsme tam s přítelem taxíkem odjeli. Byl tam strašný mumraj lidí a všichni chtěli získat stůl. 45 minut jsme čekali na svůj rezervovaný stůl, který nebyl, a uvaděčka nás zatím postavila k baru, kde jsme si dali drink. Na baru byl takový žlábek, kde byla nějaká tekutina, a jeden barman ji zapálil, trochu to začalo hořet. Pak přišel druhý barman s kanystrem, přilil do žlábku jakousi tekutinu a v ten moment to vybouchlo,“ popsala Týnuš moment, který jí změnil život.

„Byla to vteřina, sekundy, milisekundy. V první chvíli jsem myslela, že tam něco vybouchlo, že tam třeba spadla bomba. Viděla jsem černo a asi jsem naštěstí stihla zavřít oči. Vůbec jsem nevěděla, že hořím. Prostě jsem slyšela křik lidí a v hlavě mi proběhla myšlenka, že budu slepá. Seděla jsem na zemi a přítel přes mě hodil mikinu, aby uhasil oheň, co na mně hořel. Vůbec není pravda, že by okamžitě zasáhl personál, netuším, zda tam mají vůbec nějaký hasicí přístroj. Uhasili jsme se navzájem,“ uvedla youtuberka, která měla popáleniny na 35 procentech těla, její přítel na 15 procentech těla.

„Byla to chyba restaurace a špatného personálu, který podle mě vůbec nevěděl, jak zacházet s tou kapalinou,“ dodala brunetka, která konečně řekla, co všechno jí oheň zasáhl. „Plameny zasáhly celý obličej, uhořely mi vlasy, popálený jsem měla dekolt a pas, jelikož jsem na sobě měla tenoučké tílko, ale měla jsem lehkou bundu, která mi ochránila paže, ale zasáhly ruce, kde končily rukávy. Dekolt na tom byl opravdu velmi špatně,“ řekla Týnuš, které prý podprsenka zachránila prsa – a žádné vyndávání implantátů, jak se ptali někteří její fanoušci, nebylo vůbec třeba řešit.

Týnuš měla popáleniny 2. a 3. stupně, a tak některé jizvy jsou stále vystouplé a zarůžovělé, především na rukách. Týnuš nicméně řekla, že horní část obličeje se jí zahojila velmi dobře, což je vidět na fotkách. Dolní část, jak je patrné i přes silný make-up, je velmi zjizvená.

Týnuš také řekla, že podle ní jí prostě tuto těžkou zkoušku připravil osud. „Kdybychom nemuseli zůstat den v Instanbulu, kdyby taxík přijel dřív, kdybychom nepřemohli únavu a nešli do restaurace, kdybychom strávili pár minut focením vývěsního štítu restaurace, kdyby nenaléval tu tekutinu přímo přede mnou, nic z toho by se nestalo. Ale asi to tak mělo být,“ pronesla ke konci Týnuš, která dodala, že tuhle překážku překoná a tahle otevřená zpověď k tomu byla prvním krokem...

VIDEO: Nové video popálení Týnuš Třešničkové ve slavném baru: Kdo první začal hasit?

Fotogalerie
34 fotografií