Jako jeden z prvních na smutnou zprávu o tom, že herec z divadla Kalich odešel z tohoto světa, zareagoval jeho kolega Bořek Slezáček(51), který vše Blesku potvrdil. „Ve Tvém zájmu doufám, Robe, že tam nahoře mají dobré kafe, Bo jinak nevím. V pátek na akci jsem slyšel skvělé dva vtipy o baskytaristech a už jsem nestihl Ti je říct. Škoda, kámo. Zasmál by ses na cestu. Aspoň teď budeš mít dost času cvičit na basu. Nikdy Ti to moc nešlo,“ napsal pak na sociální síti.

Velký šok byla smrt také pro dva známé moderátory. „Cože?????“ podivoval se na sociální síti Vlasta Korec (46) a podobně stručně se vyjádřila i Eva Decastelo (40), když napsala: „Ach jo." Také zpěvačka a hlasová koučka Linda Finková (50) nenechala smrt bez komentáře: „Je mi to moc líto." Mnohem víc se ale na facebooku rozepsala zpěvačka a rovněž hvězda muzikálů Míša Nosková (36). „Nám to vyjde, co chcem, máme,“ citovala text písně z muzikálu Michala Davida (58) Děti ráje.

„No snad mají pro tebe nachystanou tunu kafe a muziku, kterou miluješ......Kéž bych uměla být bojovník jako Ty a stále se u toho těšila z každé minuty na světě....Budeš tu chybět,“ poslala Hlavatému Nosková procítěný vzkaz do nebes. 

Jeho vždy dobrou náladu zmiňují i další známé osobnosti. „Dnes nás opustil kamarád a kolega Robert Hlavatý, věčný optimista! Nikdy nezapomenu na tvoje imitace filmových hlášek a tvůj humor, kterým jsi mě vždycky rozesmál jak na jevišti, tak i mimo něj. Odpočívej v pokoji, Robe,“ nechal se slyšet herec Lukáš Kellner, který se s Robertem potkával na jevišti v muzikálu Jesus Christ SuperStar. 

„Roberte, tomu nemohu uvěřit. Určitě odněkud vykoukneš a budeš se nám smát,“ doufal pak také herec Vladimír Marek (67) z muzikálů Johanka z Arku či Excalibur, známý také z filmu Perníková věž.

Je jasné, že Hlavatý, který se kromě muzikálů Tajemství či Bídníci objevil i v Hlasu Česko Slovenska, zasáhl zkrátka životy řady lidí z uměleckých sfér. Zahrál si i v Ulici a moderoval pořad Rockparáda. Svou hudbou rozdával lidem radost i poté, co před lety porazil rakovinu. Bohužel v úterý 19. března vydechl naposledy. Zatím se v souvislosti s příčinou mluví o leukémii. 

VIDEO: Zemřel zpěvák Robert Hlavatý (†50): Svým příběhem zaujal i v Hlasu!

Video
Video se připravuje ...

Zemřel zpěvák Robert Hlavatý (†50): Svým příběhem zaujal i v Hlasu! Nova TV

Fotogalerie
30 fotografií