Půvabná Petra Vraspírová (32) nyní nečekaně přiznala, že již od října nosí zásnubní prstýnek. Žádost o ruku přišla na Žižkovské věži, na místě, které mají oba dva velice rádi. „Jsme zasnoubení už čtvrt roku,“ prozradil Blesku Roman Vojtek.

Ten speciálně pro Petru, ženu svého srdce, objednal limuzínu, která ji zavezla do luxusního apartmá. Nechal též připravit přepychovou večeři, zařídil jim dokonce společnou masáž… A ona po celou dobu nic netušila. Myslela si totiž, že to celé nachystal jenom kvůli jejím narozeninám!

„Petře jsem nejprve dal dárek k narozeninám. Byla už z něj celá dojatá. Říkala, jak jsem hodný, že jsem pro ni připravil takový krásný den. A že teď už můžeme dělat jen to, co chci já. No a já tedy udělal to, co jsem chtěl, a vytáhl krabičku s prstýnkem… Bylo to opravdu moc hezké. Asi půl hodiny jsme brečeli a vyznávali si lásku,“ popisoval pro Sedmičku Vojtek, kterého si většina diváků oblíbila v seriálu Vyprávěj. Tam ztvárnil roli sympatického Karla Dvořáka.

„Řekla ANO. Děkuju, lásko, že Tě můžu milovat. Jsi můj anděl a jsem moc vděčný, že jsem Tě potkal a že jsi se mnou... s náma,“ pochlubil se už i na Instagramu herec a přiznal, že mu dcera Editka (8) pomáhala vybrat prstýnek, který je z dílny paní Eriky Lori. Petra si prý prstýnek hned po zásnubách nasadila, ale ani v Divadle Kalich, kde hraje v muzikálu Vlasy, si nikdo skvostu na jejím prsteníčku nevšiml.

Roman má už ale s navlékáním snubáků své zkušenosti, chystá se to udělat už podruhé v životě. Z prvního manželství s blondýnkou Terezou (38) doslova a do písmene utekl jen krátce před porodem jejich druhého dítěte, syna Benedikta (3). Kromě něj mají ještě dceru Editu. Tereza, která tenkrát zůstala na všechno sama, pak strávila dlouhou dobu na antidepresivech. S Petrou prý ale mají obě děti dobrý vztah a tráví spolu hodně času.

Ještě v květnu Petra v rozhovoru pro iDnes zmínila, že by s Vojtkem sice chtěla mít děti, na svatbu se ale moc netvářila: „Já na vdavky nikdy nebyla. Není to pro mě to nejdůležitější, co bych si vysnila. Nevím, jestli za to může i fakt, že jsou naši rozvedení. Pro mě je teď podstatné, že si rozumím s jeho dětmi. Editka i Béňa jsou super. Jsem jejich kamarádka, opravdu nemám tendenci stát se jejich náhradní maminkou. To by ani nebylo správné,“ tvrdila tehdy. A dnes je přitom všechno jinak!

VIDEO: Rozvedený Roman Vojtek chtěl Petru překvapit svatbou již dřív! 

Video
Video se připravuje ...

Rozvedený Roman Vojtek a jeho Petra: O svatbě už mluvíme, bude to překvapení! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
47 fotografií