Být potomkem slavných rodičů může být příjemné, většinou to ale slavné děti moc dobře nenesou. Jinak tomu není ani v případě Anny Julie Slováčkové, která je dcerou Dády Patrasové (62) a Felixe Slováčka (75). 

Od vánočního incidentu, při kterém se Patrasová nabourala s více než dvěma promile v krvi, se od své slavné maminky blondýnka spíše distancuje. Anička se totiž snaží prosadit jako zpěvačka a problémy spojené s rodinou jí dle jejích slov spíše ubližují. 

„Dobře, je to moje máma, ale každý jsme úplně jiný člověk a chyby, co dělají rodiče, neznamená, že budeme dělat my,“ svěřila se již dříve v pořadu Top Star na televizi Prima.

Mladá blondýnka, která před dvěma lety soutěžila v show Tvoje tvář má známý hlas, kde se prozpívala až do finále, vypustila před několika dny do světa svůj nový videoklip. Na YouTube se vedle pochvalných komentářů objevil také jeden, který zaujal i samotnou zpěvačku. „Tohle s Dádou na pivku fakt poslouchat nebudu,“ napsal jeden z uživatelů. 

Aničku to tak pobavilo, že to sdílela na svém Instagramu se spoustou vysmátých smajlíků. Jenže několik hodin poté ji smích přešel. Přepadl ji těžký kašel, se kterým skončila u doktora.

VIDEO: Anna Slováčková přiznala chlapa! Rok ho tajila, ale rodiče ho znají.

Video
Video se připravuje ...

Anna Slováčková přiznala chlapa! Rok ho tajila, ale rodiče ho znají. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
46 fotografií