Nejprve se královna dětských srdcí pochlubila růžově přesladkým a přehnaně upraveným snímkem, na němž je Patrasová s italským partnerem Vitem. V pondělí večer se pak rozhodla herečka zveřejnit další příspěvek, ovšem opět nic extra říkající.

Dáda totiž pověsila na Instagram krátké video, na němž se prochází po Karlově mostě. Nad hlavou jí prolétají rackové, jejichž pohyb ještě herečka pomocí speciální aplikace zpomalila.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Dáda Patrasová (@dadapatrasova_oficialni),Led 21, 2019 v 10:35 PST

 

Těžko říct, zda si pak ale příspěvek nevyčítala. Reakce v komentářích totiž jasně ukázaly, že její autonehoda, kdy nadýchala 2,5 promile, stále není zapomenuta. „Tak jak se vám chodí pěšky?" rýpl si totiž do ní kdosi. Jednalo se o více než jasnou narážku na fakt, že po loňském karambolu Patrasová nesmí sednout za volant, a musí tak chodit po svých.

Ovšem představitelku princezny Xenie mohlo potěšit, že jiní lidé se naopak postavili na její stranu. „Chce to odvahu jít mezi lidi a užívat si života," vzkázal jí jeden člověk a další se pídil po skrytých metaforách: „Taky jste se cítila volně jako ptáci?" To se ale zrovna moc netrefil, jelikož Dáda se po autonehodě spíše skrývala a teprve po delší době byla schopná odejít z domu. Ještě ji čeká dlouhá cesta...

VIDEO: Vánoční nehoda Dády Patrasové: Řídila opilá? Jděte do hajzlu, křičela

Video
Video se připravuje ...

Vánoční nehoda Dády Patrasové: Řídila opilá? Jděte do hajzlu, křičela Aktu.cz

Fotogalerie
50 fotografií