Zpěvačka Dara Rolins je už čtvrtý týden na indonéském ostrově Bali, se svou dcerou Laurou (10). Jezdí si tam odpočinout a načerpat energii téměř každý rok, a tak ho může nazývat svým druhým domovem. 

Svými novými fotografiemi navíc přesvědčuje, že by mezi místní možná i zapadla. „Myslím, že už začínám nebezpečně splývat s prostředím. Si na mě za chvíli sedne holub," napsala k nové fotografii zpěvačka s náznakem, že už začíná připomínat bronzovou sochu.

A skutečně, v niterných dvoudílných plavkách a velkém hnědém klobouku, pod kterým nejsou zpěvačce vidět její dlouhé blonďaté kadeře, by kvůli jejímu tmavému čokoládovému opálení hledal slovenskou divu asi málokdo. 

I její fanoušci žasnou nad odstínem, kterého na svých dovolených dosáhne jen pár vyvolených. „Wau, ty už jsi taková černá? Vedle tebe budeme jako bílé nástěnky," okomentoval fotku jeden z nich. „Čokoláda, opravdu na bělošku nevypadáte," podivoval se další. 

Bývalá partnerka rappera Rytmuse (42) se navíc před nedávnem dostala pod palbu kritiky, za to, že její dcera Lola tráví spoustu času po dovolených a ne ve škole. Zpěvačka využila síly sociálních sítí a vysvětlila, že má Lola individuální studijní plán. 

„Dopoledne má vždy vyučování, postupujeme přesně podle pokynů její třídní učitelky. Ta jí emailem pravidelně posílá i písemky na vypracování a kontroluje, že všemu rozumí a látku zvládá. Jsme extrémně šťastné, že jí to škola umožní," objasnila zpěvačka a dodala, že na Bali je i učení zábava. 

VIDEO: Dara Rolins po rozchodu: S dcerou Laurou se teď chystáme na dovolenou!

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins po rozchodu: S dcerou Laurou se teď chystáme na dovolenou! Thomas Kruchina, Aleš Brunclík

Fotogalerie
78 fotografií