Pro Mistra je zimní období jedno z nejhorších, co se týče zdraví. Už léta ho trápí dýchací potíže a velmi rychle ho skolí zánět. Pokud nezaberou léky, tak se vždy raději nechá převézt do nemocnice, kde je pod neustálým dohledem lékařů. „Oni mu tam pomáhají tím, že mu dávají podpůrné kapačky, aby se ty záněty vzhledem k jeho velmi oslabené imunitě rychleji léčily,“ svěřil nám zdroj, který si nepřál být jmenován.

V červnu měl Karel Gott ke svým 80. narozeninám své fanoušky potěšit obřím koncertem. Ale poslední schůzka s lékaři nedopadla dle představ, hovoří se o tom, že krevní testy ukázaly něco špatného, a tak se zpěvák po domluvě se svým týmem rozhodl koncert zrušit. Stopl i veškeré větší projekty, které měl na tento rok rozjednané, a ze všech sil se snaží splnit menší a nyní už smluvně podepsané koncerty.

Právě takový jeden měl v sobotu, kdy byl vyvrcholením večera na plese Czech Top 100. Za doprovodu bandu řízeného Felixem Slováčkem vystoupil před půlnocí a s úsměvem odzpíval několik svých písní. Jakmile se objevil na jevišti, okamžitě bylo pod ním plno a většina lidí tasila mobily, aby si Slavíka natočila. 

Bylo slyšet, že je Karel lehce nastydlý, ale jinak mu to zpívalo skvěle. Jediné, co poutalo pozornost k jeho jindy dokonalé figuře, byl výběr saka, které až moc zvýraznilo jeho větší břicho. A na to si Gott vždy dával pozor. Ale jinak se i po vystoupení s několika svými obdivovateli vyfotil a ti se velmi rádi pochlubili na sociální síti.

Prestižní událost si nenechala ujít prezidentka nadačního fondu Kapka naděje Vendula Pizingerová, kterou doprovodil kamarád, módní návrhář Osmany Laffita s manželem Guyem nebo expremiér Jan Fischer s manželkou.

VIDEO: Karel Gott na premiéře pohádky, v níž hraje s dcerami: Jak byl spokojený?

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott na premiéře pohádky, v níž hraje s dcerami: Jak byl spokojený? Kateřina Štíchová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
31 fotografií