Jak již Blesk informoval, původně se měl v pražské O2 areně odehrát v létě velký koncert u příležitosti Slavíkova jubilea. Už od loňského podzimu zval Karel s manželkou Ivanou(42) nejrůznější přátele a kolegy, dokonce si zarezervoval i termín. Jenže teď se událost zrušila, údajně kvůli špatné imunitě Gotta.

Celé Česko je nyní v šoku a ptá se, co to znamená a jestli je národem milovaný umělec v pořádku. Jeho mluvčí Aneta Stolzová nyní poslala do redakce Blesku vyjádření k celé situaci. 

„14. června letošního roku se měl uskutečnit velkolepý koncert v pražské O2 areně k 80. narozeninám Karla Gotta. Oslabená imunita však panu Gottovi nedovolí zapojit se naplno do příprav koncertu tak, jak by si to ideálně představoval a jak je jeho zvykem,“ vysvětlovala PR manažerka.

„Proto se po dlouhém rozmýšlení a na základě konzultací s lékaři rozhodl již nyní zrušit červnový koncert k jeho jubileu. Nechce totiž zklamat své příznivce tím, že by hrozilo odložení koncertu těsně před jeho konáním,“ pokračovala Stolzová ohledně zrušeného vystoupení.

„A dále nechce blokovat pracovní program svým kolegům, které v průběhu podzimu oslovil s přáním, aby se koncertu zúčastnili a zapojili se do programu podobně jako u předešlých kulatin,“ narážela na předchozí velkolepé akce, například když zpěvák slavil 70. či 75. narozeniny.

Dokonce ve vyjádření naznačila i to, že letní koncert v O2 areně možná nebude jedinou událostí, kterou bude nakonec Mistr muset odpískat. „Pan Gott se bude snažit dostát doposud potvrzeným závazkům,“ dodala totiž pro Blesk. Těžko říct, zda touto větou Gottovy fanoušky uklidní.

VIDEO: Karel Gott: Bál jsem se, že své dílo nedokončím! Mé dny byly sečtené!

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott: Bál jsem se, že své dílo nedokončím! Mé dny byly sečtené! Lukáš Červený

 

Fotogalerie
64 fotografií