Představitel Boba Švarce z Ordinace v Růžové zahradě 2 v nové roli poskakuje po jevišti oděný pouze do kusu látky, kterou má nedbale uvázanou kolem boků. „Já se nestydím, tady je ta nahota funkční. Kdyby diváci tušili, že máme pod tím prostěradlem slipy, tak by to nebylo to pravé A tato komedie není o nahotě. Je o skrytých touhách lidí, že se ráno probudí a zjistí, že se v jejich životě něco změnilo. Tak to je, to přináší život,“ vysvětloval pro Herminapress.cz Zounar.

V nové hře s výmluvným názvem Dva nahatý muži hraje roli homosexuála, který se v opilosti spustí se svým o mnoho let mladším kolegou z práce v podání Martina Krause (35). Na premiéře se ovšem populární herec dopustil neskutečného faux pas, když mu prostěradlo, kterým kryl svou nahotu, spadlo na zem – a celé divadlo tak mohlo vidět jeho chloubu.

Zounara to ovšem náramně rozdovádělo, a tak při děkovačce po skončení představení vášnivě políbil nebohého Krause a div mu u toho nezlomil nos. Dvojnásobný otec Kraus, kterému média přezdívají „český Belmondo“, z náhlého přívalu citů hereckého kolegy nevypadal zrovna nadšeně…

Zato během afterparty se kolem Zounara točila například Daniela Šinkorová (46), s níž ve Dvou nahatých chlapech účinkuje, pro „selfíčko“ se dostavila i bývalá televizní rosnička Petra Eliáš Voláková (34), půvabná manželka hokejisty Patrika Eliáše (36), a vřelou pusu dostal také herec Daniel Rous (57), hlas seriálové Rosse Gellera z oblíbeného seriálu Přátelé.

Zounar si náramně užíval, že je středem pozornosti! A celý večer zvládl dokonce bez jediné kapky alkoholu. Od dob, co se musel loni v zimě kvůli své závislosti léčit v psychiatrické léčebně Červený Dvůr poblíž Českého Krumlova, si totiž na sebe dává pozor a flašky se raději ani nedotkne…

VIDEO: Martin Zounar o poslední roli Miroslava Zounara: Třetí Slunce, seno musel ošidit!

Video
Video se připravuje ...

Martin Zounar o poslední roli Miroslava Zounara: Třetí Slunce, seno musel ošidit! Petr Macek, Petr Soukup

Fotogalerie
47 fotografií