Profesní začátky Dalibora Jandy nebyly jednoduché. Když přijel do Prahy z Moravy, čtyři roky makal na letišti, kde vozil škváru, odklízel sníh a sbíral odpadky. Také bydlel na ubytovně. Třináct let také vystupoval po kavárnách, barech a tancovačkách, než si ho někdo všiml a stal se slavným.

Právě úspěch byl tím, co mu ostatní záviděli. „Jsou léta, kdy se člověku daří. Nejdřív vám nikdo nevěří, pak dostanete slavíka, přeskočíte lidi v hitparádách a oni vás pak už ani nezdraví, protože vám závidí. Máte pocit, že se všechno daří, že je všechno dobrý. A pak se vám stane, že přijdete o syna. I v naší branži byli lidi, kteří mi tyhle věci přáli. Česká povaha je někdy děsivá,“ svěřil se Janda v pořadu TV Nova Život ve hvězdách.

Zpěvákův syn Dalibor se zabil v pouhých 21 letech skokem z Nuselského mostu v roce 2003. Po úmrtí syna to pro zpěváka nebylo jednoduché období. „Tehdy jsme netušili, jak dopadne naše manželství. Dcera Jiřina nás asi udržela, že jsme zůstali spolu,“ prozradil s tím, že jsou s manželkou spolu už 38 let.

VIDEO: Když naposledy Dalibor slavil jubileum koncertem, užíval si tam i Láďa Hruška! Fanynkám upíjel pivo

Video
Video se připravuje ...

Rozjetý Láďa Hruška: Pil vše, co teče! Fanynkám upíjel pivo! Hana Hoschlová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
29 fotografií