Do sanatoria za Jiřím dochází nejen jeho sestra a další členové rodiny, ale před svou dovolenou v teplých krajích byl u něj častým hostem také jeho mecenáš a kamarád, producent Pavel Pásek (51). Jenže za hercem a dabérem by se prý chtěli podívat i úplně cizí lidé, většinou jeho fanoušci.

Někdy už se dokonce stalo, že se dostali až k němu. „Když byl loni ve Vojenské nemocnici, zničehonic se v jeho pokoji objevila nějaká zvláštní žena,“ cituje web eXtra.cz zdroj z okolí Pomeje. „Přinesla si s sebou ještě andělíčky. Jirka má vůbec některé fanoušky hodně podivné. Mají ho rádi už z dob, kdy s nimi rozebíral jejich životní problémy v nočním rozhlasovém vysílání. A někdy jsou to fanatici,“ objasnil, proč takové návštěvy nejsou příliš žádoucí.

Příbuzní nemocného Jiřího proto zasáhli, aby se nic takového už nemohlo opakovat. „Celá rodina je v šoku. Není přece možné, aby se tam u takhle známého člověka objevili nějací zvláštní lidé. Zavedli proto opatření, kdy se k Jirkovi dostane jen ten, kdo zná tajné heslo. Bez něj se k Jiřímu nikdo nedostane,“ odtajnil zdroj, pro jaké radikální opatření se nakonec rozhodli.

Ostatně Jiřího příznivci zkouší i jiné cesty, jak se s ním spojit. „Snaží se kontaktovat všechny možné příbuzné a vyloženě jim přikazují, ať jim řeknou, kde přesně Jirka leží. Nebo úkolují, jak se má přesně léčit,“ šokuje zdroj webu eXtra.cz s tím, že se jedná o velmi urputné osoby s podivnými nápady.

„Útočí na jejich psychiku, že jestli Jirka umře, protože nepoužil jejich často velmi divnou až úchylnou léčbu, bude to jejich vina. Je to sprosté útočit na city lidí, kteří mají o Jirku strach,“ dodal člověk blízký rodině, která je tímto způsobem terorizována. Jako by už dost starostí neměla s tím, že Pomeje na tom není zrovna nejlépe, jelikož rakovina (původně v hrtanu) se mu rozšířila i do kostí.

VIDEO: O Jiřího se strachuje i jeho manželka Andrea, která se s ním rozvádí. Ještě nedávno přiznala, co se v manželství dělo: Jirka mi ubližoval!

Video
Video se připravuje ...

CELÝ ZÁZNAM: Andrea Pomeje ve studiu Blesku: Jirka mi ubližoval! David Turek

Fotogalerie
117 fotografií