Ornella a Josef Kokta vzdor svému velkému věkovému rozdílu vypadají jako dobře fungující a stabilní pár. Josef po boku o 36 let mladší manželky rozkvetl a chytil druhý dech (nebo spíš čtvrtý, jelikož kvůli Ornelle absolvoval svůj třetí rozvod), pařmenka Ornella se zase vedle staršího, usedlého muže zklidnila a dospěla v ženu a matku. Kromě partnera a jejich synka se stará ještě o pejska, zlatého retrívra jménem Shadow, a koně, kterému říká Roy.

Dvojice nyní dokonce slaví výročí od sňatku. „Čtvrté výročí svatby. Jinak se známe osm let. A tenhle dort z červené řepy vyrobila má manželka Ornella… Prý s láskou,“ poznamenal Josef ironicky na Instagramu a připojil snímek kulinářského výtvoru své paní, kterému dominovala velká číslice čtyři ze stříbrných kuliček. Složení dortu se mu podle všeho příliš nezamlouvalo... „Lásko, je to karamelový dort z ořechů, řepy, mrkve, rozinek, mascarpone, smetany… a tak,“ opravila ho obratem Ornella.

VIDEO: V reality show Štiky oznámila Ornella velkou novinku: bude jich v rodině o jednoho víc!

Video
Video se připravuje ...

Co uvidíte ve Štikách? Ornella prozradí rodině: Bude nás o jednoho víc! FTV Prima

Také ona si na sociální síti připomněla svatební den fotkou v róbě se závojem. „Přesně před 4 lety touto dobou...Aneb jak mě tehdy viděl můj muž. Miluju Tě, lásko! Krásné výročí květinové svatby," připsala a připojila i srdíčka a pusinky.

Nelze si nyní, po těch letech, nevzpomenout na neslavný a nepříliš romantický začátek jejich vztahu. Před pěti lety otřásal základy českého šoubyznysu mimomanželský vztah Kokty s půvabnou modelkou Ornellou, který údajně zprostředkovala Ornellina matka Monika Štiková(46). Ta se totiž snažila své dceři dohodit vhodnou partii - a stárnoucí seladon, známý svou oblibou mladých děvčat, se jí skvěle hodil do krámu.

Přestože byl Kokta s mladou Štikou mnohokrát viděn, jak se s ní vodí za ručičku po Praze anebo se rovnou líbají, tehdejší milionář všechny spekulace zuřivě odmítal. Zkazky o jeho nevěře se pochopitelně příliš nelíbily ani jeho tehdejší manželce Gábině Partyšové (39), která s ním měla syna Kristiána (11), ale Kokta tvrdohlavě opakoval, že krásnou blondýnku vůbec nezná.

Jakmile Ornella oznámila své těhotenství, Kokta dokonce okamžitě popřel otcovství. Tuhle „báječnou novinku“ se ostatně od své milenky dozvěděl SMSkou během rodinné dovolené s Gábinou a jejich synkem na Floridě, kde měli vilku. „Nechám si udělat testy,“ prohlásil v srpnu 2012 rozčilený Kokta pro Blesk. „Gábina je moje jediná životní partnerka, žádnou jinou nechci a mít ani nebudu. S Gábinou chci žít, Gábinu miluju.“

Tehdy dvacetiletá mladá žena si však byla jistá, že miminko spolu počali na karlovarském filmovém festivalu. Následujícího roku se Kokta přece jenom rozvedl, a když se pak malý Quentin narodil, nebylo pochyb, čí je: už od malička byl totiž neuvěřitelně podobný svému tatínkovi. Též Ornella dokázala, že není jenom zlatokopkou, za kterou ji každý měl: Koktu totiž neopustila, i když přišel o všechny své peníze (nejprve na burze, zbytek při rozvodu s Partyšovou). Stála při něm i v době, kdy trpěl dlouhodobými zdravotními problémy.

Zato Partyšová takové štěstí neměla. Ta se od doby, co ukončila své manželství s Koktou, stihla vdát a po necelém roce manželství i rozvést s miliardářem Danielem Farnbauerem (41).

VIDEO: Máma Monika vs. dcera Ornella se ukázaly NAHÉ: Štiky shodily šupiny!

Video
Video se připravuje ...

BEZ CENZURY: Máma Monika (45) vs. dcera Ornella (25) se ukázaly NAHÉ: Štiky shodily šupiny! David Turek

 

Fotogalerie
59 fotografií