Prezidentka nadačního fondu Kapka naděje Vendula Pizingerová sdílela na sociální síti poměrně nelichotivé selfíčko, na kterém má pěkně naducané tvářičky, a povzdechla si, že jí předvánoční, vánoční, silvestrovské a novoroční přejídání zkazilo figuru.

„Koupila jsem si nový kalhoty a pochopila jsem, že už v tom esku není víc místa,“ postěžovala si. Do toho mi muž říká ‚buřtíku‘. Asi se něco děje, tak nemůžu dělat, že nic. Nejsem ale nějak schopna se nastartovat do režimu ‚jdu se ráno trochu hejbnout‘.“

 

Její o šestnáct let mladší manžel Josef, který se jen velmi nerad prezentuje na veřejnosti, se Vendule kvůli jejím mindrákům směje. On sám má postavičku jako antický bůh, jak ostatně na podzim dokázal v reklamní kampani známého českého parfému. Tam totiž zapózoval do půl pasu nahý a ukázal natolik vypracované břišní svalstvo, až nejedné ženě ukáply sliny. „Pepa má krásné tělo a mě to těší, protože je moje,“ usmívala se tehdy Vendula, hrdá na svého pohledného a urostlého muže.

Nyní si však vdova po legendárním Karlu Svobodovi (†68) uvědomuje, že i kvůli němu by se sebou měla začít něco dělat – byť hubnutí po čtyřicítce není zrovna nejsnazším úkolem. V tomhle věku se prý podle ní musí žena rozhodnout, jestli je pro ni důležitější baculatý obličej bez vrásek, anebo hubené pozadí. V září přitom ještě provokovala fotkou v plavkách, kde byly její křivky naprosto bezchybné.  „Ale když já tak miluju chleba s máslem! A ten do ketózy a zdravé stravy nepatří,“ povzdechla si Vendula.

VIDEO: Vendula Pizingerová: Manželovi nahotu schvaluji!

Video
Video se připravuje ...

Vendula Pizingerová: Manželovi nahotu schvaluji! Má krásné tělo Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
52 fotografií