Producentka a režisérka filmu Martina Adamcová, v Česku známá jako četařka Babinčáková z Tankového praporu, pro Blesk řekla, že film není špatný proto, že by byl špatný sám o sobě, ale že za to může česká distribuce. „Luna film špatnou distribuční politikou v ČR snímek v kinech poškodila, ale naštěstí je tu distribuce v Americe,“ tvrdí Adamcová o počinu, který měl premiéru i v Česku a pár dní se hrál v malých kinech na předměstí.

Ovšem na nejnavštěvovanějším českém filmovém serveru ČSFD.cz dostal film po prvním týdnu padesát procent, ale záhy se ukázalo, že někdo založil falešné profily, které přidávaly skvělá hodnocení.

Když se to provalilo, snímek se opět propadl, dostal jen třináct procent a stal se tak 226. nejhorším filmem. To namíchlo produkční firmu 7 Art Distribution, jehož prezidentkou je Adamcová. Obeslali proto některé uživatele filmových serverů s dotazem, kde film viděli. V podstatě tak na ně útočili a div je neobviňovali ze lží a výmyslů a zpochybňovali to, že film vůbec viděli.

Zdá se, že tvůrci filmu The Perfect Kiss se nedokážou smířit s neúspěchem. Oslovování uživatelů serveru ČSFD.cz, zda film viděli a v kterém kině, berou tedy jako další možnost ke sběru „důkazů“, že film byl do odpadní zóny poslán na základě nerelevantních diváckých recenzí. Jenže tím nezmění to, že film zkrátka nedobyl česká kina a ani srdce diváků. Slovo propadák je v tomto směru bohužel na místě…

VIDEO: Vondráčková o krachu vztahu s Plekancem: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video
Video se připravuje ...

Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá! FTV Prima

Fotogalerie
54 fotografií