I když Honza Musil s manželem Kubou plnil sociální sítě vánočními fotkami, tak to byl jen zastírací manévr, aby nevyděsil své fanoušky. Až 2. ledna naznačil, že se s ním něco stalo.

„Dobré ráno vám všem přátelé. Jsou věci, které sdělovat nechcete, protože prostě ničemu neslouží. Zvlášť v době těch nejkrásnějších svátků. Stalo se a s pomocí mého Jakoubka, mé rodiny a nejbližších přátel se mi podařilo prožít svátky bez médií, byť vím, že jste si všimli mé minimální účasti na sociálních sítích. Je to zvláštní zjistit, že vám chybí moje zpráva nebo fotka. Teď se ale snažím jít hlavou proti zdi! Vstříc životu, který mi věřím nabídne i návrat pohybu," napsal na sociální síť moderátor a připojil článek z týdeníku Sedmička, kde jeho manžel Jakub popsal, co se s jeho manželem děje.

„Stalo se to 21. prosince v garáži, kam šel Honza pro květináč, protože dostal vánoční růži. Musel vylézt do patra a ve chvíli, kdy byl na žebříku, mu to podjelo a spadl. Zlomil si páteř, devět žeber a propíchl plíci," řekl Kuba s tím, že Honza už má za sebou operaci rozdrcených obratlů, ale zatím zůstává na lůžku.

Lékaři museli primárně vyřešit problémy s dýcháním, nyní moderátora čeká druhá fáze léčby, a to doslova postavit se na vlastní nohy, v nichž naštěstí neztratil cit. „Bude to běh na dlouhou trať, čeká ho náročná rehabilitace. Přejeme si, aby normálně chodil, což ale u poranění páteře nikdy nikdo neví," dodal Jakub, který se svým mužem tráví veškerý čas a dodává mu sílu, aby se co nejdřív postavil na vlastní nohy.

VIDEO: Honza Musil dnes slaví 50! Proč kašle na doktory, když bojoval s leukémií?

Video
Video se připravuje ...

Honza Musil dnes slaví 50! Proč kašle na doktory, když bojoval s leukémií? Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
17 fotografií