V roce 2008 se účastnila soutěže Miss Slovensko. Do povědomí širší veřejnosti se ale dostala až s moderováním letošní SuperStar a účinkováním ve slovenské verzi show Tvoje tvář má známý hlas. Na jaře si téhle pohledné krásky s balkánskými kořeny všiml i zpěvák a rapper Rytmus. Netrvalo dlouho a dvojice se do sebe zamilovala.

Jejich velmi veřejně propíraný vztah s Rytmusem provázela na jeho samotném začátku jedna velká kontroverze. Jasmina totiž po jeho boku nahradila téměř okamžitě jeho bývalku, zpěvačku Daru Rolins (46). Společně ustáli mediální štvanici, koupili si dům a před měsícem se dokonce zasnoubili!

Všechno se pro ni celkem hekticky událo v tomto roce, a tak se není čemu divit, že u Slováků skončila v každoročním vyhodnocení vyhledávacího portálu Google na úplné špici.

„Prosím Vás, hlavně toto neberte jako něco, čím se chci chlubit. Doufám, že nikoho neurazí, když řeknu, že mi vůbec nezáleží na tom, kolik lidí zadá mé jméno do Googlu," řekla v reakci na tuto informaci Jasmina na svém Instagramu.

„Tímto chci jen říct, že Vás z jakéhokoliv důvodu něco související se mnou zajímalo, ale věřte mi, že relevantní informace nenajdete na netu, většinou jsou tam bulvární články," pokračovala novopečená snoubenka svou 'děkovnou řeč'.

„Právě proto mám tento můj insta a pravidelně sem přidávám i věci ze svého života. Mám ráda lidi a ráda poznám i Vás," dodala moderátorka.

A o kom jsme se toho chtěli dozvědět nejvíc v Česku? Po dvou zlatých medailích z olympijských her dosáhla na další pomyslný vrchol snowboardistka a lyžařka Ester Ledecká (23). Úsměvné je, že druhou nejhledanější 'celebritou' se v Česku stala Marie Terezie, následována pány Jiřím Drahošem (69) a Milošem Zemanem (74)!

VIDEO: Rytmus už je v balkánské rodině Jasminy Alagič! Požádal tchána o její ruku?

Video
Video se připravuje ...

Rytmus už je v balkánské rodině Jasminy Alagič! Požádal tchána o její ruku? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
87 fotografií