Chladné počasí dává možnost vyměnit kolečkové brusle za lední. Této příležitosti využila také herečka Dana Morávková (47), která předvedla, že rozhodně nepatří do starého železa. V rámci projektu herce a youtubera Dominika Porta (26) se herečka připojila k tréninku na ledu, kde působila jako mentor.

Morávková se tohoto úkolu zhostila na výbornou, jak si můžete prohlédnout v naší galerii. Aby taky ne! Je totiž dvojnásobnou juniorskou mistryní republiky v krasobruslení. Tanec na ledu jí tak rozhodně nedělá žádný problém. 

„Na vrcholu krasobruslařské kariéry jsem byla ve svých čtrnácti, patnácti letech. V životě by mě nenapadlo, v těch čtrnácti, že kolem pětačtyřiceti budu ještě bruslit," přiznala Dana Morávková před dvěma lety televizi Nova, když vystupovala v muzikálu Popelka, který se odehrával právě na ledu.

Morávková se pochlubila fotografiemi z bruslení na Instagramu. Na těch vidíme herečku ve velmi přiléhavých kalhotách, ve kterých parádně vyniklo její pozadí. Herečka tak ukazuje, že dokáže vypadat sexy v každé situaci.

VIDEO: Někdejší princezna Dana Morávková: Už mám věk na královny!

Video
Video se připravuje ...

Někdejší princezna Dana Morávková: Už mám věk na královny! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
49 fotografií