Jejich vztah nezačal příliš romanticky. Jiří Kounický zpočátku využil Vlastinu Svátkovou k vyplnění svého volného času, což mu následně a rázně vysvětlila, že od toho tady skutečně není. Nicméně se s ním Vlastina cítila bezpečně a brzy se stala jeho manželkou i matkou jeho syna.

„Vztah s mým mužem nezačal velkou vášní a emocemi, možná právě proto má předpoklad vydržet. Být pevný a stálý,“ říkala Svátková krátce po svatbě. Tenkrát však netušila, jak se situace po pouhých dvou letech změní.

„Včera jsme měli krizi. Docela velkou. Poprvé v životě spal v pokojíčku a ne v ložnici. Takže jsem měla v posteli během pár sekund všechny tři syny, logicky a okopanou p*del. Nejvíc mě vytočil tím, že řekl, že jsme každý z jiného těsta. Jasně! Já z křehkého lineckého a on z tvrdé pšenice, ne asi,“ postěžovala si herečka na sociální síti.

A jako na truc jí na Facebooku vyskočila vzpomínka z jejich svatby, kde se od sebe samou láskou nemohli odtrhnout. „To důležité, co máme kolem sebe denně, to zevšední. Je fajn si občas vzpomenout, že jsme si jeden druhého nevybrali z donucení, z pomsty ani s nožem na krku. Ale proto, že i když život utíká rychleji, než chceme, jsme v tom spolu. Křehká s tvrdým,“ vypsala se Svátková ze svých pocitů. Teď jí stačí jen doufat, že s manželem krizi překonají a manžel se opět vrátí zpátky do ložnice. 

Fotogalerie
33 fotografií