Pod vedením režisérky Martiny Adamcové (52) natočila Lucie už film The Perfect Kiss, který ale zatím schytává spíše kritiku než chválu a z našich kin byl předčasně stažen coby propadák. Přesto stejný tým v Kanadě připravuje další snímek se známou blondýnkou v hlavní roli.

Jenže jak uvádí web Extra.cz, mohla by mít Vondráčková kvůli snímku Hotel Limbo problémy s tamní legislativou. V cizině totiž žila díky pracovnímu povolení svého chotě, hokejisty Plekance. To jí ale mělo údajně zakazovat, aby jakkoliv pracovala. A tak je možné, že hraním ve snímcích „četařky Babinčákové" to porušila.

Podle Luciina kamaráda Františka Vondráčka je ale vše v nejlepším pořádku. „Vyřídila si tam přechodný pobyt, ale na území Kanady může dělat, pakliže tam dělá pod někým jiným, třeba pod Čechem,“ objasnil pro Extra.cz s tím, že právě on jí v tomto směru poskytl pomocnou ruku. „Na Hotel Limbo jsem jí musel dát pracovní povolení. Dělá ho pode mnou. Jako česká firma jsem ji zaměstnal, aby mi do Kanady jela udělat pár scén.“

VIDEO: Kanadský film rozvádějící se Vondráčkové Perfect Kiss: Lucie na premiéru nedorazí!

Video
Video se připravuje ...

Kanadský film rozvádějící se Vondráčkové přichází do Čech: Lucie na premiéru nedorazí!  Mirus FD

„Aby mohla dělat pro kanadské firmy, vyřízení pracovního povolení trvá nejméně půl roku, ale většinou rok až dva,“ dodal ještě ohledně pravidel, které podle něj pro Vondráčkovou vyvstávají, pokud by se chtěla v Kanadě zdržet delší dobu. Každopádně snímek Hotel Limbo by prý neměly provázet žádné právní problémy. Ovšem je otázka, zda produkce opravdu splnila všechny podmínky k tomu, aby na základě mezinárodní smlouvy mohla s určitým počtem cizinců točit v zemi bez tamního obvyklého pracovního povolení.

Koneckonců Vondráček se v minulosti vyjadřoval i k tomu, že Luciin muž Tomáš je podle něj škrt a škudlí, kde se dá, dokonce i na vzdělání vlastních dvou synů. Tyto zvěsti ale rázně odmítla hokejistova maminka Květa Plekancová. Pokud nechtěla svého potomka pouze za každou cenu obhajovat, František tedy musel lhát a je otázkou, zda tak činí i tentokrát a s kanadským natáčením to nakonec není úplně jinak.

VIDEO: Plekanec před novináři: Studuju kanadské právo! Kvůli rozvodu s Vondráčkovou

Video
Video se připravuje ...

Plekanec před novináři: Studuju kanadské právo! Kvůli rozvodu s Vondráčkovou Lukáš Červený

 

Fotogalerie
78 fotografií