Jak se zdá, Rytmus se nepyšní pouze svým luxusním vozem Bentley Continental GT za několik milionů korun, který se podařilo Jasmíně před několika dny nabourat. Půvabná moderátorka a hvězda slovenské verze show Tvoje tvář má známý hlas totiž na otázku, jak si představovala Rytmuse nahého, a zda byla jeho výbavičkou zklamaná nebo překvapená, reagovala jako typická zamilovaná školačka.

„No… jakože… víš co, vždy je to překvapení, když vidíš něco takového,“ prohlásila bosenská kráska zcela netypicky plaše a v rozpacích, což k její výbušné balkánské povaze vůbec nesedělo. „Jako tak obrovského?“ nenechal se odradit rozesmátý moderátor a rukama naznačil rozměry jako rybář velikost svého úlovku. „Ale já jsem si i myslela, že to tak nějak i bude,“ dodala hihňající se Jasmina.

Je sice hezké vědět, že se Patrik Vrbovský nemá za co stydět, ale přece jenom je otázka, zda je zcela vhodné to takhle ventilovat. Avšak vzhledem k tomu, že pár je spolu sotva půl roku a hned došlo na zásnuby, vypadá to, že je drsný hudebník do své partnerky natolik zamilovaný, že jí odpustí snad úplně všechno. Ostatně, prošlo zničené auto, projde i veřejné propírání velikosti jeho přirození…

Fotogalerie
33 fotografií