I když má za sebou už dvě nepovedená manželství, první s hokejistou Zdeňkem Bahenským, se kterým má dceru Viktorku (13), a druhé s fotbalistou Tomášem Řepkou, z něhož vzešel syn Markus (6), tak se třetímu obřadu s o pět let mladším hokejistou nebrání.

S Michalem jsme o svatbě už mluvili. Říkali jsme si, že to spolu táhneme už čtvrtý rok a těch překážek v našem vztahu už bylo poměrně dost, tak proč ne. Ale nevíme kdy, kde, jestli sami dva nebo s více lidmi, ale víme, že chceme,“ svěřila se Top Staru modelka, která se netají tím, že jí život dal slušně zabrat a ponese si to do konce života. „Jsem polámaná a už budu navždy. Nelituji ani jednoho manželství, ale mám strach,“ dodala.

Erbovou často trápilo zdraví a druhé těhotenství byl zázrak, protože měla za sebou několik gynekologických zákroků. „Pro mě je teď další dítě velký otazník. Ale v tenhle moment jsem zdravá, mám zdravé děti, a co bude za půl roku, se uvidí,“ usmívá se Vlaďka, která se svým druhým exmanželem nemá vyřešené všechny společné záležitosti, a tak se stále potkávají u soudu.

Ale místo toho, aby se Tomáš Řepka snažil co nejrychleji svou minulost uzavřít, tak se v ní neustále šťourá a v další knize popisuje, jaké hrůzy s Vlaďkou zažil. Není už na čase se nad tím povznést a užívat si štěstíčka s novou partnerkou Kateřinou Kristelovou?

VIDEO: Vlaďka Erbová o rozvodu s Řepkou a o vztahu s novým milencem!

Video
Video se připravuje ...

Vlaďka Erbová o rozvodu s Řepkou a o vztahu s novým milencem! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
32 fotografií