Ještě minulý týden ve středu se těšil na sobotní koncert v rodné Plzni. Plánoval si, jak při cestě na západ Čech navštíví místo posledního odpočinku svých rodičů a také osobního řidiče Oldy Havránka (†78) na hřbitově v Újezdu u Svatého Kříže. Jenže den poté všechny plány vzaly zasvé. U zpěváka se rozvinulo respirační onemocnění.

Lesk: Gott v nemocnici a v karanténě! A dům Michala Davida v ohrožení!

Video
Video se připravuje ...

Lesk: Gott v nemocnici a v karanténě! A dům Michala Davida v ohrožení! Luboš Procházka, Lukáš Červený, hudba: hudebníbanka.cz

Manželka Ivana (42) ve čtvrtek odpoledne kašlajícího Slavíka ihned převezla do Všeobecné fakultní nemocnice na Karlově náměstí, kde podstoupil vyšetření. A doktoři rozhodli: „Musíme si tady Karla nechat!“ A jako diagnózu určili zánět dýchacích cest, který ohrožuje průdušky a plíce. „Pan Gott je hospitalizovaný,“ potvrdila včera bez bližších podrobností informace deníku Aha! zpěvákova mluvčí Aneta Stolzová (36).

Vzhledem k oslabené imunitě, kterou po rakovině a sérii zánětů dýchacích cest Karel má, ho lékaři drží v karanténě. Smí k němu jen vybraný personál a manželka. Dokdy bude v nemocnici ležet, zatím není jasné. Gottův management zrušil jeho program minimálně do konce tohoto týdne.

Zpěvák se kvůli hospitalizaci nemohl zúčastnit ani nedělní oslavy 90. narozenin své kolegyně Yvetty Simonové, na kterou poslal kytici a dopis.

Fotogalerie
55 fotografií