Pomeje od rozchodu s manželkou bydlí v chudě zařízeném bytě, který mu platí právě Pásek. Sám Jiří si totiž nic pořídit nemůže a je odkázaný na pomoc jiných. „Nepříjemný je to, že byl ukončený po letech konkurz, a tím, že to bylo na fyzickou osobu, tak ty dluhy přešly zpět na něho. Řekl bych, že to bude v desítkách milionů. Ale je to pořád ta jedna stejná věc z Andělské tváře,“ prozradil v přímém přenosu Pásek.

Sám Pomeje v roce 2017 přiznal, že se jedná o 13 733 585 Kč a stále naskakují astronomické úroky. „Do konce života budu platit. A nemohu také nic vlastnit. Nikdo na mě nemůže nic přepsat a dát mi to. Hned by mi to vzali,“ stěžoval si trpce. To ještě bydlel s manželkou Andreou a jejich dcerou.

Video
Video se připravuje ...

Pomejemu vrátili desítky milionů! Jenže dluhů... Tahá ho z nich Pásek! Aleš Brunclík

Po rozchodu mu zbyl už jenom kamarád. „Měl jsem to Andree za zlé, ale od té doby, co se o Jirku starám, jsem se jí v duchu několikrát omluvil. Je to s ním opravdu těžký,“ povzdychl si Pásek s tím, že se Andree, která podala žádost o rozvod, nediví, ale on že Jirku ve štychu nenechá. „To, čím mu pomáhám, jsou tisícové částky měsíčně. Ale nechtějte vědět kolik. Ani to číslo neznám. Pro mě je Jirka někdo, díky komu tady dnes sedím, a to mu nikdy nezapomenu," říká Pásek.

Andrea Pomeje už dříve přiznala, že s Jiřího dluhy se potýká i ona. Exekuce na Pomejeho začaly chodit v roce 2002 na adresy, kde právě bydlel. Nejdřív do bytu jeho exmanželky, herečky Michaely Kuklové (50), posléze do Říčan, kde žil se svou druhou ženou, zpěvačkou Ivetou Bartošovou (†48). Pak je do schránky dostávala právě jeho třetí manželka Andrea Pomeje (30).

CELÝ ROZHOVOR: Pomejeho mecenáš Pásek: Jak je na tom Jiří aktuálně? Donutí ho k léčbě? 

Video
Video se připravuje ...

Pomejeho mecenáš Pásek: Jak je na tom Jiří aktuálně? Donutí ho k léčbě? Aleš Brunclík, David Turek

Fotogalerie
67 fotografií