Jiří Pomeje si v posledních dnech stěžuje na velké bolesti nohy, kvůli které navštívil Vojenskou nemocnici a kde mu také lékaři slíbili, že se mu o ni postarají.

Byl jsem s tou nohou před týdnem na ortopedii v Ústřední vojenské nemocnici. Něco mi na to dali a teď mám jít na kontrolu a hned na CT, aby zjistili, co s tou kyčlí vůbec mám,“ řekl Blesku Pomeje, který má logicky z neobjasněné příčiny bolesti v kloubu strach. Celý „tým“ se tedy rozhodl, že psychiatrie musí počkat, první budou řešit nemocnou nohu. „Teprve pak půjde do té odmašťovny,“ řekl Extra.cz Pavel Pásek, který s Jiřím a jeho otcem nyní tráví spoustu času.

S Jirkou jsem byl v pondělí večer hodinu. Je to jak s pětiletým dítětem. Nechce se mu tam, ale ví, že musí. Do té doby se k němu nastěhoval tatík a bude se o něj starat a hlídat ho,“ prozradil Pásek s tím, že Pomejeho otec ho bude vozit i na vyšetření.

A jak řekl, tak se také stalo. Během středečního dopoledne Pásek s Jirkovým otcem doprovodili Pomejeho do nemocnice, nejspíš na vyšetření ORL. Nafotili je fotoreportéři Blesk.cz, jak plní své sliby. Herec v létě prodělal operaci hrtanu, který zasáhla rakovina. 

Pro pobyt na psychiatrii se Jiří st. a Pásek rozhodli proto, že herec už nevnímá a mluví z cesty. Navíc se u něj v těch nejhorších chvílích objevují i sebevražedné myšlenky. „Zabila mě moje žena,“ poslal redaktorovi do redakce. K tomu ve velkém holduje alkoholu, který kombinuje s prášky. Odborná pomoc je tedy skutečně na místě. A zdá se, že cest na různá vyšetření v nejbližší době čeká Jiřího opravdu hodně…

VIDEO: Zbědovaný Pomeje sotva chodí! Podívejte se, jakou námahu mu dělají schody! 

Video
Video se připravuje ...

Zbědovaný Pomeje sotva chodí! Podívejte se, jakou námahu mu dělají schody! Marek Pátek

Fotogalerie
85 fotografií