Tomáš Plekanec oznámil rozchod s Lucií Vondráčkovou zrovna v době, kdy byla na skok v Čechách a chtěl po ní, aby se už do Kanady se syny nevracela a zůstala natrvalo ve své domovině. Jenže zpěvačka to rázně odmítla, naopak se ihned do Kanady vrátila, a tak jí hokejista na rychlo sehnal nové bydlení jen kousek od toho původního.

Je nám v novém dobře. Máme za baráčkem les, což je super, protože můžeme tam mít všechna různá zvířata a máme se fajn,“ potvrdila Topstaru Vondráčková, která na výchovu synů zůstala úplně sama.

Jak se ale zdá, zatím jim nic nechybí a do běžného života zapluli bez komplikací. Starší Matyáš nastoupil do místní základní školy, kde se mu líbí. „Matyáš je takový prvňáček jako všichni ostatní, má spoustu kámošů a jsem šťastná, že jsme tady. Že ten život pro ně pokračuje tak, jak začal. A tak jak na to byli zvyklí. O to mi šlo,“ sdělila Lucie, která hodlá děti v Kanadě vychovávat.

Zpátky do Čech se zatím nechystá. „Zatím nevím, kdy bych přijela. Premiéra filmu Léto s gentlemanem bude na Valentýna, tak by to asi vyšlo na tu dobu. Ale já vlastně nevím, co bude za čtrnáct dní, takže se neodvažuji něco plánovat,“ dodala zpěvačka, která se ani nezúčastnila české premiéry jejího filmu The Perfect Kiss, jenž v českých kinech propadl.

Na rozdíl od Lucie se ale podle všeho do Česka v brzké době chystá Tomáš Plekanec. Ten na Facebook vyvěsil poněkud záhadný vzkaz nesoucí se v duchu slov, že ani milion dolarů ho už v Kanadě neudrží, protože jeho děti by byly nešťastné...

VIDEO: Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video
Video se připravuje ...

Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá! FTV Prima

Fotogalerie
42 fotografií