Nejprve hvězda seriálu Ohnivý kuře strávila sobotní večer na zahajovacím večeru deváté řady StarDance, kde v předminulém ročníku sama tančila. Hned o dva dny později se opět ukázala na veřejnosti, a tentokráte už dokonce i s kočárkem.

V úterý se totiž Leichtová účastnila slavnostního křtu nového románu Patrika Hartla (42) 'Nejlepší víkend' v pražském klubu Jazz Dock. Oblékla se pro tuto příležitost do červených šatů a do této barvy se ostatně sladila skoro celá. Nejenže zvolila výraznou rudou rtěnku, ale přizpůsobila také barvu vlasů.

Poprvé pak vzala do společnosti i svou dcerku Rozárku, která se jí narodila letos v srpnu. Sice ji nechala odpočívat v roztomile starodávném kočárku, stejně ale miminko všichni obdivovali.

S Kristýnou se tak dala do řeči nejen kolegyně Marika Šoposká (28), která má už doma tříletého syna Benedikta, ale hlavně zkušená máma dvojčat Pepíka a Majdalenky (9) Míša Maurerová (39), která právě pod srdcem nosí třetího potomka. Možná že si od nich představitelka Ivy z Comebacku ráda nechala poradit, jelikož mateřství je pro ni zatím stále velmi čerstvé.

Teprve nedávno jí totiž skončilo pověstné šestinedělí a brunetka toho využila, aby vyjádřila svůj vděk. „Děkuji svému tělu, že dokázalo vypěstovat a odrodit takovou krásu a děkuji, že se tak krásně zahojilo. Děkuji svojí mysli, že je klidná. Děkuji svému srdci, že je láskyplné," napsala na Instagram a děkovala i lidem, kteří jí pomohli, především mamince a partneru Vojtovi.

VIDEO: V Ohnivým kuřeti hrála šikovnou cukrářku. Jak to má s pečením sladkostí Kristýna doopravdy?

Video
Video se připravuje ...

Vnadná Kristýna Leichtová válí i v kuchyni. Pro koho peče bábovky? Blesk TV

 

Fotogalerie
69 fotografií