Zatímco nedávno si zaexperimentovala s krátkou rusovlasou parukou, nyní se Agáta rozhodla pro změnu o něco trvalejšího rázu. Nechala si totiž prodloužit své tmavé kadeře. „Tak asi tak… já jsem max. spokojená a doporučuji,“ napsala na sociální síti poté, co se vrátila z kadeřnictví.

Shodou okolností ale v příspěvku vychválila právě známý salon, na který nedávno plivaly špínu Ornella Koktová (25) se svou mladší sestrou Charlotte Štikovou (22). Zveřejnily fotky zničených vlasů, které právě po prodloužení působily jako levná paruka z pouti. Dokonce také tvrdily, že Ornelle v salonu spálili hlavu při barvení a způsobili jí tak nesnesitelnou bolest.

S kritikou ostatně »Štiky« nepřestaly ani nyní a fotku Prachařové jedovatě okomentovaly. „Hodně štěstí a modli se, aby to nezk**vili,“ napsala anglicky Koktová a její sestra okamžitě přispěchala s reakcí. „Asi tak,“ potvrdila jen. Jelikož má ale Agáta už hřívu hotovou a očividně je nadšená, působí jejich jedy jen jako mlácení prázdné slámy. Není divu, že modelka a manželka Jakuba Prachaře (35) se do žádných debat s Ornellou a Charlotte nepouštěla.

Ostatně stejné kadeřnictví vychvalovala v poslední době také jejich matka Monika Štiková. Když ji pak někdo upozornil na to, že její dcery mají opačný názor, přišla s vlastní teorií, proč holky salon kritizují. „Salon jim vypověděl spolupráci! Tak hned útočí a lžou!“ tvrdila na Facebooku drsná blondýna známá i z reality show Štiky, která se s rodinou kompletně rozhádala a s mladičkým partnerem se teď stěhuje do Německa.

VIDEO: Také Agáta má za sebou pár skandálů. Teď už prý ale na večírky zanevřela! Proč?

Video
Video se připravuje ...

Bývalá večírková královna Agáta Prachařová: Už mi to přijde jako ztráta času. Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
88 fotografií