Bývalá manželka zkrachovalého producenta Jiřího Pomeje (53) vysloveně září od doby, co začala randit s horou svalů, která si říká Pedritko (35). Právě podnikatel na poli klempířiny Petr Plaček konečně může Andree dát to, co jí ve vztahu s těžce nemocným alkoholikem chybělo, tedy romantiku - a samozřejmě jistou dávku luxusu. Té si teď dvojice do sytosti užívala o víkendu v Rajeckých Teplicích na Slovensku.

Zatímco Pedritko plnil Instagram fotkami například z přepychové restaurace nebo před nóbl hotelem, Andrea byla na sociální síti poněkud odvázanější. Nahrála tam totiž snímek v objetí se svým polonahým Adónisem, sama jen v nedbalkách, a doplnila ji o poněkud svérázné vyznání lásky: „Už se mnou zažil 4x PMS a pořád je tady!!!“ Zároveň si libovala, že vedle svého svalovce vypadá hubenější. Což je pravda, při pohledu na jeho bicepsy působí dýdžejka se třemi křížky na krku jako malá holčička.

A přesto Pomeje podrobila fotku ještě drastickým dodatečným úpravám, ve kterých jak sobě, tak svému milému poupravila křivky, aby byly oku ještě libější. Bohužel, deformace skříně ji nemilosrdně prozradila – a o legračně nafouklém pozadí Pedritka, který má jinak zadeček jak dva kmínky, raději ani nemluvě. Slovy Járy Cimrmana, tudy ne, přátelé… Když už se někdo k nějakým úpravám nechá zlákat, měl by to dělat trochu… nenápadněji.

Video
Video se připravuje ...

Nový přítel Andrey Pomeje Petr Plaček: Její první zprávu jsem nechápal Markéta Reinischová, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
22 fotografií