Ona je zastupitelka hlavního města Prahy, on dělá asistenta náměstkyni primátorky prof. Ing. Evě Kislingerové (67, ANO), CSc., která má na starost oblast financí a rozpočtu. Poprvé společně se Kaplicky a Lucák objevili na letošním udílení cen Český lev v pražském Rudolfinu.

„Doprovází mne přítel,“ prozradila Eliška Blesku bezelstně, ale dál už byla skoupá na slovo. Později se dokonce snažila vyjednávat, aby její nový vztah zůstal tajemstvím... „Mohu potvrdit, že jsme s Eliškou přátelé,“ sdělil ale Blesku Lucák, který je podle informací Blesku navzdory svému mládí několikrát rozvedený.

„Seznámili jsme se u příprav prezentace ke karlínskému Fóru. Víc prozrazovat nechci. Rád si chráním své soukromí,“ dodal mladý politik, který se angažuje v ODS. Kaplicky je přitom zvolená za Babišovo ANO a je rovněž blízkou přítelkyní primátorky Adriany Krnáčové (rovněž ANO). Právě bratislavská rodačka Andriana Krnáčová je teď trnem v oku polovině Prahy poté, co doprava v metropoli už několik dnů totálně kolabuje, některé čtvrti jsou téměř odříznuté od zbytku města a primátorka označila Pražany za poněkud "zpovykané". Za což se následně musela omluvit.

Podnikal s »bestií«!

V politice je Jozef už poměrně delší dobu. V minulosti působil např. jako asistent Kristýny Kočí (33) z Věcí veřejných, jež si vysloužila přezdívku »Blonďatá bestie «. V té době Lucák působil na magistrátu v odboru komunikace a marketingu.

S Kočí dokonce i podnikal: do roku 2015 byl jednatelem společnosti 2k communication s. r. o., kterou po něm převzala jeho bývalá šéfová. Následně své podnikání zcela ukončil.

VIDEO: Vdova Eliška Kaplicky: Nový muž v jejím životě!

Video
Video se připravuje ...

Vdova Eliška Kaplicky: Nový muž v jejím životě! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
41 fotografií