Tento týden natočila svoje poslední tři díly a v televizi Jaromíra Soukupa ji prý už nikdo neuvidí. Moderování »neuvěřitelných životních příběhů« ji bavilo, ale pořad měl teď podle jejích slov ještě přitvrdit ‒ a to Heidi dělat nechce! „Neumím být tvrdá, neumím se hádat, neumím vyvolávat záměrně konflikty mezi lidmi. Tahle práce by mi nešla, ani by mne už netěšila,“ zdůvodňuje Janků, proč z televize odchází.

Na roli moderátorky naštěstí závislá není, takže si mohla dovolit opustit džob s lehkým srdcem. „Jsem hlavně zpěvačka, na pódiu mě to stále i po těch letech baví. Moderování mě ale baví taky,“ říká Heidi, které se teď jako zpěvačce se kšefty roztrhl pytel. „Je plesová sezona a nevím, kam dřív skočit. Takže jsem v téhle sféře nesmírně šťastná,“ netají. Nezastírá ani to, že moderovat Aféry bylo časově velmi náročné, takže se jí odchod z televize teď jen hodí.



„Jelikož jsem vysílala čtyřikrát týdně, tak mi to zabíralo docela dost času. Jen příprava byla celkem časově náročná,“ připomíná Heidi, která musela v jeden den natočit tři díly. „Jsem ale za tu práci vděčná, stejně jako za Intim, který jsem na Barrandově moderovala tři roky. Byla to pro mne obrovská zkušenost,“ míní zpěvačka, která se prý k moderování určitě zase vrátí.

VIDEO – Heidi Janků: Kolaps během rozhovoru! Nezvládla nápor emocí.

Video
Video se připravuje ...

Heidi Janků: Kolaps během rozhovoru! Nezvládla nápor emocí. Frekvence 1

Fotogalerie
61 fotografií