Sandře Flemrové bylo v době natáčení pět let. Tatínka jí hrál Josef Polášek (52), který usilovně pižlal stromek v lese. „A bude mít ty velký zahnutý zuby nahoru?“ ptala se ho s odkazem na slibované zlaté prasátko holčička. „Musíš vydržet a budou i zuby,“ odvětil jí nervózní otec. Načež holčička spustí: „Ne ne, já nemusím. Já už ho vidím!“ V tu chvíli Polášek zbystří nafuněného kance, který se žene přímo k nim, vezme děvče do náručí a zběsile utíká pryč.

Od dob reklamy se Sandra Flemrová hodně změnila. Má dlouhé zrzavé kudrnaté vlasy, žije v Rokycanech, kde také studovala gymnázium a čas od času vyrazí na casting. Nabídka zatím ale dosud nepřišla.

Flemrová se po letech dočkala honoráře

Roztomilá holčička si sice po odvysílání reklamy užila velkou slávu, zato její matka, která pochází z Ukrajiny, si prožila své. Ani dva roky po reklamě totiž od majitele modelingové agentury, která Sandru pro natáčení našla, nedostala slíbený honorář ve výši 24 tisíc korun. Neustále se vymlouval, že nemá peníze. Od té doby už uběhlo několik let a hvězda vánoční reklamy se svého výdělku dočkala.

Fotogalerie
8 fotografií