Předání dítěte tak, jak určil soud, asistovali i tentokrát drsní chlapíci, kteří přijeli s Petrou Paroubkovou. Ta opět nenalíčená se ztrhanou tváří vyprovodila malou Margaritu a z kufru auta za ní odnesla i víkendový kufřík s jejími věcmi. Teprve pak šla dovnitř ke svému stále ještě manželovi. Čekalo ji ale tady zřejmě nemilé jednání.

Brzy ráno totiž na Paroubka, který už absolvoval cvičení a pak i malý nákup, čekali dva muži s lejstry v průhledných deskách. Bylo patrné, že má jít o jakousi strohou dohodu dvou stran. Petra pár minut poté, kdy se zřejmě s lejstrem seznámila, vyběhla z domu a horečně telefonovala. Vypadala značně vystrašeně a zlomeně. Na »jednání« se pak vrátila a zdržela se sotva půl hodiny.

Minutu poté, kdy doprovázena dvěma muži ve svém červeném volvu odjela, opustili scénu i dva muži s lejstry. Co přesně se odehrálo, o tom obě strany zarytě mlčí. Jisté je jen to, že pak se táta Paroubek mohl přetrhnout, aby Margaritce zajistil nadupaný víkend plný zážitků.

Víkendový program Paroubka s dcerou

Sobota: Matějská pouť

V sobotu vzal Jiří svoji dceru na matějskou pouť. Společně se projeli v autíčku nebo na horské dráze. V jednom ze stánků pak mladá slečna koupila domů perníkové srdce s nápisem Mamince. Mimochodem: S bývalým premiérem se na Výstavišti, kde pouť probíhá, vyfotilo několik jejích návštěvníků. A Paroubkovi to evidentně udělalo radost!

Neděle: Ferda Mravenec

V deštivém nedělním odpoledni vyrazili táta s dcerou na nový muzikál Ferda Mravenec do Divadla Hybernia. Ještě před začátkem představení nakoupil expremiér Margaritce dárky v divadelním stánku. A pak zamířili rovnou do vyprodaného sálu, aby si užili příběh o Ferdovi, který letos slaví 84 let.

Neděle: Pizzerie

Neděle končila předáním Margaritky, které se odehrálo v pizzerii. Petra už tu čekala s neznámým mužem, který s nimi seděl u stolu, zatímco ochranka zabrala stůl vedlejší. Mrazivá nálada vzdor dobré večeři trvala.

VŠE O ROZCHODU MANŽELŮ PAROUBKOVÝCH ZDE>>

Fotogalerie
122 fotografií