Cestování z místa na místo nejspíš zrovna dvakrát nebavilo dvě české hvězdičky Ornellu Koktovou a Štěpánku Decastelo a raději rozjely pořádnou jízdu, na kterou Tunisko jen tak nezapomene.

Bydlely jsme spolu na pokoji a oběma se nám stýskalo po dětech a to nás hodně spojovalo,“ svěřila své pocity Blesk.cz Štěpánka. „Je to poprvé za tři roky, co jsem bez syna a stará se o něj manžel, tak proč si pořádně neužít?“ ospravedlňovala své řádění Ornella. 

Manželka Josefa Kokty se navíc postarala o pořádný rozruch, který dokonce musela řešit i sama tuniská vláda. Ornella flirtovala tak usilovně v opilosti s jejich ministrem, až se o celou záležitost začala zajímat média.

V Tunisku na nic takového moc nejsme zvyklí, že by se něco podobného přetřásalo v novinách. Místní muži se na krásnou Evropanku rádi podívají, ale vždy odejdou opět bez poskvrny k manželce, a tak tomu bylo i v tomto případě,“ svěřil Blesk.cz tuniský úředník, který měl celou českou výpravu známých tváří na starosti.

Jediný pořádný samec, kterému podlehla jak Koktová, tak Decastelo, musel zůstat v Tunisu, i když ho chtěly obě brát okamžitě domů. Ne, nešlo o Sámera Issu, ale o delfína z místního delfinária. „Byl to neskutečný zážitek a rozhodně se sem vrátím i se synem a manželem, protože koupat se s delfínem, bylo pohlazení po duši a dlouho na ně nezapomenu,“ dodala Ornella.

Video
Video se připravuje ...

Nahá Ornella a vyprsená Štěpánka: Skandální video z dovolené Koktové a Decastelo! David Turek

Fotogalerie
69 fotografií