Momentálně nejlepší hráč v NHL buď musí být pekelně zamilovaný, nebo je to promyšlená a řízená taktika? Jarda nikdy do svého soukromí nepouštěl veřejnost a se svými dívkami (i těmi přiznanými) se nikdy nefotil na sociální síť. Co tedy krásná Veronika udělala, že Jágr otočil?

Možná mu už konečně došlo, že je nejvyšší čas založit rodinu, nebo prostě chytil druhou mízu a s mladou blondýnkou dovádí jako malý Jarda. Už chybí jen foto, jak si společně užívají v Disneylandu s ušima Mickey Mouse na hlavě... 

"Zdravíme z dnešního natáčení reklamy," napsala k fotce Veronika Kopřivová.
Autor: instagram.com

"Zdravíme z dnešního natáčení reklamy," napsala Veronikak nejnovější společné fotografii. Ale o jakou reklamu půjde a jestli ji páreček natáčí společně, to už kráska neprozradila. Nyní je však už jasné, že Jágr dostal nabídku na natočení reklamy pro klenotnickou firmu. Výnos nepůjde jemu do kapsy nebo na dárečky pro Veroniku, Jágr je nasype do svého kladenského klubu. 

EXKLUZIVNÍ VIDEO, JAK JÁGR NATÁČÍ REKLAMU, NAJDETE ZDE>>>

Jágr a reklamy

Nutno dodat, že Jarda Jágr ani v reklamním byznyse není žádný nováček. Z poslední doby si vzpomeneme na Vodňanské kuře s Andrejem Babišem, v hluboké minulosti zase bavil národ reklamou na žvýkačky.

Fotogalerie
10 fotografií